Posts Tagged 'Angli Mormon'

5 qershor 2013 nga admin

5 Komente

Mohawk Junkie

Mohawk Junkie

Jessamyn Lau

Jessamyn Lau, një shkollë të lartë të braktisjes kthyer nxënës artit kthyer MBA, flet për filozofinë e saj të marrjen përsipër të rrezikut dhe besimin e saj në të qënit një bijë e Perëndisë. Rruga jo-tradicionale e karrierës Jessamyn e ka çuar atë nga kafenetë për të mësuar në Kinë dhe tani për të ndërtuar fushën e sipërmarrjes sociale. Ajo është dëshmi se rreziqet llogaritur mund të paguaj. Këshilla e saj? Të guximshme. Të jetë i qëllimshëm. Të jetë plot lutje. Dhe të provoni duke marrë një MOHAWK.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline