Posts Tagged 'besimi'

1 dhjetor 2010 nga admin

6 Komente

Entuziazmi dhe përballim

Entuziazmi dhe përballim

Kovács Ildiko

Futur në ungjillin si një të riu në vendlindjen Hungari saj, Ildiko duhej të priste katër vjet që të pagëzohen për shkak të mosmiratimit e familjes së saj. Ildiko diskuton sfidat e bashkimit me një komunitet që është ende i vogël në Hungari, u martuar me një anëtar tjetër hungareze dhe duke ngritur tre fëmijët e saj në Kishë atje. Ajo shpreh besimin në rolin e Shpëtimtarit si kreu i Kishës, sigurinë praktik dhe shpirtëror që vjen nga të jetuarit sipas parimeve të tij, dhe përfitimet e rritjes së fëmijëve të saj në ungjill.

17 nëntor 2010 nga admin

42 Komente

Ngritur pranë Betlehemit, vetëm disa blloqe larg nga vendlindja e Jezu Krishtit, Sahar Qumsiyeh intime di vende që konsiderohen të shenjta nga shumë feve. Megjithatë, kjo zonë e rëndësishme është shënuar me konflikt dhe luftë, dhe si një palestinez, Sahar përball barrierave (dy figurative dhe të saktë) për të bashkuar Kishën. Në këtë intervistë, Sahar përshkruan se si futja e saj të Kishës dhe të kuptuarit e ungjillit mundësuar atë për të kapërcyer ndjenjat e zemërimit dhe frustrimit që shoqëruar jetën e saj në këtë rajon të trazuar.

6 tetor 2010 nga admin

8 Komente

Fiona Phillips i Hampshire, Angli, na jep një paraqitje e shkurtër në jetën e saj si nënë e gjashtë fëmijëve, duke filluar në moshat nga 21 deri 6. përkushtimin e saj të mëmësisë dhe mbështetja e saj në Zotin shkëlqejë përmes në këtë intervistë.

15 shtator 2010 nga admin

8 Komente

Një qytetar i Botës

Një qytetar i Botës

Camilla Smith

Kjo nënë dinamike e pesë fëmijë të rritur ndan dashurinë e saj e udhëtimit, të leximit, të shkencës dhe admirimin e saj të nënës së saj. Camilla shërben si përfaqësues i Çështjeve Publike të Kishës në San Francisco Bay Area, dhe ajo më tej kontribuon në komunitetin e saj duke qenë një nga drejtuesit e fondacionit Radio Publike Kombëtare, UC Berkeley Bancroft Biblioteka, Këshilli ndërfetar San Francisco, dhe bllokoj Amerikë.

13 korrik 2010 nga admin

10 Komente

Edhe pse premtoi me bekimin e saj patriarkal që ajo do të jenë të martuar në këtë jetë dhe të jetë nëna e fëmijëve, Genie kthyer 39 ende të vetme. Demonstrimi durim të jashtëzakonshme dhe përulësi në lutjet e saj, Genie pastaj u takua dhe u martua me babain e shtatë fëmijëve. Çifti ka adoptuar që nga dy të rinj abuzuar si. Genie flet për të qenë një njerkë dhe sfida e duke hequr dorë dikujt vullnetin krejt të Zotit.

23 qershor 2010 nga admin

9 Komente

Si emrin e saj sugjeron, Ruth mishëron të mençura, zgjedhje të përjetshme: Pas qenë i vetmi në familjen e saj për t'u bashkuar me kishën në vendlindjen Bolivi saj, Ruth erdhi në Shtetet e Bashkuara për të ndjekur trajnime shtesë si një dentist. Vdekja e fëmijës së saj të parë ishte shkatërrimtar, por ajo zgjodhi për të duruar dy shtatzënitë më shumë, secili duke rezultuar në një fëmijë të shëndetshëm, edhe pse kërkojnë muaj regjim shtrati. Ajo është aktualisht shtatzënë një kohë e katërt. Ruth diskuton se si ajo e përdor kohën e saj, ndërsa në pjesën tjetër krevat, se si ajo përdor aftësitë e saj dentare për të mirë, dhe se si ajo i vlerëson të qenë në gjendje të kalojnë kohë me fëmijët e saj.

Maj 26, 2010 nga admin

11 Komente

Nga viti 1975 deri 1981, Saroeun Eav luftoi për jetën e saj dhe jetën e fëmijëve të saj si ajo e vuajtur nën sundimin e Khmer Rouge në vendin e saj të lindjes e Kamboxhia. Në këtë fragment nga historia e saj e jetës, Saroeun tregon për vdekje-sfiduar arratiset, duke pasur fëmijë në kampet e punës, dhe, përfundimisht, ikjen e saj në Shtetet e Bashkuara, ku ajo u bashkua me Kishën dhe rritur fëmijët e saj në ungjill.

Maj 19, 2010 nga admin

25 Komente

Pesë Nën Pesë

Pesë Nën Pesë

Catherine Arveseth

Në katër vite, Catherine u bë nënë e pesë fëmijëve, duke përfshirë dy grupe të binjakëve. Catherine rrëfen luftën e saj të gjatë me varfëri dhe sa herë në këtë "shkretëtirë" personale e ndihmoi atë për të parë amësinë ndryshe. Catherine ndan edhe disa nga kompleksitetet, gëzimet, dhe strategjive të përballimit që ndihmojnë të jetojnë-dhe dashuri-e saj jetën e saj të zënë si një nënë e pesë nën pesë.

4 Maj 2010 nga admin

31 Komente

Blue martuar Doc tridhjetë e pesë ditë pas ai u kthye në shtëpi nga misioni i tij. Nëntë vjet më vonë, ai i zbuloi Blue se ai nuk ka të vërtetë besojnë në Zot. Blue diskuton se si dembelizmi shpirtërore në martesa e saj e hershme kanë kontribuar në krizën e burrit të saj të besimit, se si familja e saj tani funksionon me pazakontë dinamike e saj, dhe pse ajo qëndron në martesën e saj dhe në Kishë.

Mar 30, 2010 nga admin

10 Komente

Një Biseda pakufi

Një Biseda pakufi

Stephanie Soper

Ngritur si një katolik në Rhode Island, Stephanie Soper përjetuar një komunikim të fuqishëm me Perëndinë që çoi atë për t'u bashkuar me Kishën njëzet vjet më parë. Që atëherë, ajo ka zhvilluar dhuratat e saj të komunikimit me Perëndinë dhe i ka përdorur këto dhurata të siguruar lexime intuitive dhe të punojnë emocionale e shërimit për të tjerët në Kishë.

Mar 17, 2010 nga admin

17 Komente

Nënat i papritur

Nënat i papritur

Tiffany Peterson

Si një të vetme 34-vjeçar, Tiffany ndjekur këshillën e saj patriarkal bekim për të shfrytëzojnë mundësitë e ofruara për të, duke rezultuar në një jetë të plotë të mundësive të karrierës, aventurat udhëtimit dhe thekson shpirtërore. Por më pas, kur motra e saj u bë e përshkuar me përgjegjësitë e mëmësisë të vetme, Tiffany kapi një lloj tjetër të mundësisë: ajo mori kujdestarinë ligjore të mbesën e saj nëntë vjeçar dhe u bë nënë për një fëmijë të moshës së shkollës fillore brenda natës.

26 janar 2010 nga admin

17 Komente

Cikli është Broken

Cikli është Broken

Myrna Castellar

Pas dy grupe të binjakëve dhe një divorc, Myrna kërkoi ngushëllim me familjen e saj. Por ajo gjeti ngushëllim të vogël në shtëpi: ajo u bënë viktima të drogës që kanë të bëjnë biznesin e familjes dhe të humbur 27 vjet të jetës së saj në varësinë e heroinës. Tre vjet më parë, në moshën 51, ajo ra në gjunjë e saj dhe ndjeu përqafimin e dashur e Zotit. Ajo diskuton efektet e pagëzimit të saj në trupin e saj të shkatërruar, procesi i saj pendimi dhe efektin konvertimit saj ka pasur më fëmijët e saj.

19 tetor 2009 nga admin

5 Komente

Përtej This Mortal Coil

Përtej This Mortal Coil

Lynn Anderson

Dy nga fëmijët natyrore Lynn Anderson lindur kryer një gjenetik të rrallë sëmundje - bullosa epidermolysis (EB) - i cili parandalon lëkurën e fëmijës nga rritje me trupin e tyre. Pas tridhjetë vjet pleqsh fëmijët e saj dhe pikëllimin vdekjen e tyre, Lynn themeluar një organizatë që mblodhi para për hulumtime EB në Universitetin e Stanfordit. Lynn tani gëzohet në një trajtim të sapo-miratuar që do të shpëtojë jetën e shumë fëmijëve të KZ.

22 shtator 2009 nga admin

9 Komente

Besimi për shpëtimin

Besimi për shpëtimin

Patricia Joseph

Në dhjetor 2004, djali më i vjetër Patricia ishte akuzuar për vrasjen e të dashurën e tij. Mundohet me pikëllimin dhe nuk mund të fle, Patricia pa një infomercial vonë natën për Kishën në televizion dhe bëri thirrje për një Librin e Mormonit. Atë që ajo ka mësuar për faljen, dhembshurinë dhe përqafimin e ngrohtë e shenjtorëve ka kryer atë nëpërmjet përvojës dërrmuese.

17 shtator 2009 nga admin

3 Komente

Si nëna e njëmbëdhjetë fëmijëve - dhjetë miratuar me needs- veçantë Dee Dee Shipley tashmë ka duart e saj të plotë. Por të shtuar në atë 42 vjet diabeti dhe fakti se në vitin 2002 Dee Dee humbur shikimin e saj në një kirurgji të zemrës nga-kalojë. Megjithatë, Dee Dee sheh mrekulli çdo ditë dhe unfailingly vë besimin e saj të plotë në Zotin.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline