Posts Tagged 'familja'

24 prill 2014 nga admin

7 Komente

Një Calling dhe një qëllimi

Një Calling dhe një qëllimi

Snapshot Portret: Katie Jennings

"Kjo ishte disa vjet, një milion lot, Ditët e Nënës panumërta e fshehur në banjo në kishë, vizita mjekësore, medikamente, më shumë lot, dhe shumë e mbesat dhe nipat e para se kam kuptuar se unë nuk do të jetë një nënë në këtë jetë . "

Share këtë artikull:

18 prill 2014 nga admin

4 Komente

Një Avokati i Besimit

Një Avokati i Besimit

Laura Asioli

Laura Asioli bërë dy vendime të rëndësishme jetës para se ajo ishte dhjetë vjeç. Ajo vendosi ajo donte të jetë pagëzuar në Kishë LDS, dhe ajo vendosi që të bëhet një avokat. Laura thotë se si ajo studioi për drejtësi, ajo shpesh ndier Shpirtin konfirmon asaj se drejtësia dhe hyjnia janë të ndërthurura ngushtë. Sot ajo është një avokat praktikuar ligjin e pajtueshmërisë në qytetin e Londrës. Në këtë intervistë ajo reflekton në balancimin kulturat e saj italiane dhe angleze, të lundrimit një karrierë, duke ngritur dy fëmijët e saj të vegjël, dhe duke kuptuar se bekimet ndonjëherë të papritura të ndodhë pas dështimeve të papritura.

Share këtë artikull:

Mar 19, 2014 nga admin

4 Komente

Mënyrat e mrekullueshme

Mënyrat e mrekullueshme

Olivia Foo Fung Leung Luk

Një humbje punë. Sëmundja i anëtarit të familjes. Një diagnozë të kancerit. Të gjitha gjykimet e vështira, e bëri edhe më e vështirë kur ata të gjithë të ndodhë në të njëjtën kohë. Olivia Luk dhe familja e saj u përball me këtë seri të paimagjinueshme të ngjarjeve në vitin 2002. Ata u takuan sfidat e tyre me lot, lutje dhe besim-nga lloji i besimit që Olivia kishte zhvilluar kur ajo u bashkua me Kishën si një grua e re në Hong Kong. Dhe ajo gjeti se Ati Qiellor përgjigjur nevojave të familjes së saj në mënyra të papritura.

Share këtë artikull:

Mar 13, 2014 nga admin

27 Comments

Loving Allegra

Loving Allegra

Alison Sprouse rrotull

Në vitin 2010, Ali rrotull dhe burri i saj, Mitchell, mësuar fëmija ata ishin në pritje pasur defekte të rënda kromozomal. Ata u përballën papritmas me vendimet urgjente dhe wrenching. Në përgatitjen për lindjen e fëmijës së tyre, ata ishin gjithashtu të përgatitur shpirtërisht dhe fizikisht--për vdekjen e fëmijës të tyre. Por në muajt e presin ardhjen e baby Allegra dhe në 29 ditët e jetës së saj të shkurtër, Ali thotë, i dashur dhe kujdesur për Allegra është një përvojë e shenjtë.

Share këtë artikull:

Mar 5, 2014 nga admin

1 Koment

Bérengère Doby thotë se ajo e ka pasur gjithmonë një personalitet altruist, dhe duket të mënyrave për të vënë dashuri dhe në praktikë. Fëmijërinë e saj në jug të Francës ka çuar në shërbim të saj misionit në Zvicër, dhe pastaj një karrierë në kujdesin shëndetësor. Tani ajo ka vënë një karrierë në sëmundjet e këmbëve në pritje për të rritur fëmijët e saj. Bérengère bisedimet këtu se si mësimet e mësuara ajo si misionar të përgatitur e saj për martesë, amësisë, dhe një jetë të shërbimit.

Share këtë artikull:

21 shkurt 2014 nga admin

6 Comments

Une Pionnière à Paris

Une Pionnière à Paris

Josiane Lazeras

Lorsque Josiane Lazeras avait Treize ans, elle fait s'est baptisée et një rejoint un derniers petit groupe de très uni des Saints Jours Pres de Paris, Francë. Tandis que l'évangile l'një aidée à se developper spirituellement, Josiane një trouvé également que l'Eglise një inkurajojë SA créativité et ses talentet. En plus, elle a ete inkurajojë një considérer l'rëndësi des "Meresi en Izraelit," un roli dans l'amour lequel, la spiritualité, et l'action se mélangent. La maternité, dit-elle-comme l'évangile du stimul Krishti-est un: "Ca vous pousse à l'action. C'est quelque zgjodhi qui vous Përmet d'aller plus loin que votre propre force ne vous le permettrait. "

Share këtë artikull:

12 shkurt 2014 nga admin

No Comments

A Pioneer në Paris

A Pioneer në Paris

Josiane Lazeras

Kur Josiane Lazeras ishte trembëdhjetë, ajo u pagëzua dhe u bashkua me një grup të vogël, të ngushtë-trup të fortë e Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme pioniere pranë Paris, Francë. Edhe ungjilli ndihmoi atë të zhvilluar shpirtërisht, Josiane gjeti se Kisha gjithashtu inkurajuar krijimtarinë dhe talentin e saj. Dhe ajo e bëri atë të marrë në konsideratë rëndësinë e duke u bërë "një nënë në Izrael", ku dashuria, spiritualiteti, dhe veprimit të kombinuar. Nënat, thotë se-si ajo e ungjillit të Krishtit, është një stimulues: "Kjo ju shtyn në veprim. Kjo është diçka që ju lejon të shkojnë përtej fuqisë tënde. "

Share këtë artikull:

6 shkurt 2014 nga admin

10 Komentet

Durim dhe JOY

Durim dhe JOY

Durimi Omorodion

Një nënë nigerian ngritur familjen e saj në Francë, Durimi Omorodion është e frymëzuar nga një linjë që nëna e saj e përdorur për të kënduar, "unë do të ndërtojnë shtëpinë e Perëndisë para mi." Durimi u pagëzua në moshën tetëmbëdhjetë dhe ka gjetur Kisha LDS të të jetë një shtëpi të plotë të lumturisë në të gjithë sfidat dhe ndryshimet. Si ajo jeton dhe i ndan ungjillin, Durimi thotë se dëshira e saj për të shërbyer vjen nga, "Vetëm duke pasur dashurinë e Perëndisë në zemrën tonë dhe dashurinë e të gjithë njerëzimit. Sepse kur ju duan fëmijët e Atit Qiellor ju do keni të drejtë të përdorin gjuhën që ai ka për ta. Ju do të jenë në gjendje për të dëgjuar. "

Share këtë artikull:

Jan 24, 2014 nga admin

5 Komente

Arti i amvisëria

Arti i amvisëria

Daryl Van Dam Hoole

Libri i parë Daryl Hoole-së, Art e shtëpisë, si u botua në vitin 1967 dhe zgjati në raftet e Deseret Librit për 25 vjet. Zëdhënësja jozyrtare për kulturë shtëpi në Mormonizmi për gjysmën e dytë të shekullit të 20, Daryl ka qenë në kërkesë si një drejtues për grupet e grave në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. Ajo ka shërbyer në Bordin e Përgjithshme fillore, është nëna e 8 fëmijëve të jetesës dhe gjyshja e tridhjetë e gjashtë.

Share këtë artikull:

Jan 6, 2014 nga Neylan McBaine

3 Komente

Ann Romney kaluar shumë vite në qendër të vëmendjes globale si gruaja e Massachusetts guvernatorit dhe kandidatit presidencial Shtetet e Bashkuara Mitt Romney. Megjithatë, me shtigje të fushatës pas saj, Ann është tani duke zgjedhur të përqëndrohet në rolin më të afërt për zemrën e saj: nëna e pesë bij dhe gjyshen. Ajo kohët e fundit botoi një libër, The Romney Family Tabela, në të cilin ajo ndan receta e saj të preferuar për të sjellë një familje së bashku gjatë ushqimit. Si pjesë e turneut të saj për të promovuar librin, Ann u takua me Projektin e Gruas Mormonit për të zbuluar gëzimet dhe sfidat ajo e gjetur në lindjen e fëmiut, si dhe për të diskutuar ndërtimin e ndjeshmëri në djem të rinj dhe duke pasur besim në veten si një nënë.

Share këtë artikull:

20 nëntor 2013 nga admin

33 Comments

Shpëtuar nga shfrytëzimi

Shpëtuar nga shfrytëzimi

Stephanie M. Larsen

Stephanie vjen nga katër breza të grave që janë trafikuar për qëllime të shfrytëzimit seksual. Nëna e saj e është dërguar në tregti në moshën dymbëdhjetë dhe kishte fëmijën e saj të parë kur ajo ishte gjashtëmbëdhjetë. Por nëna e Stephanie thyen modelin duke refuzuar që të shfrytëzojnë fëmijët veta, duke lejuar Stephanie të rritet deri jashtë industrinë e trafikimit seksual dhe të bashkohet me Kishën në shkollë të mesme. Stephanie është tani një bashkëshorte dhe nënë dhe themeluesi i dy jo-fitim, Shpëtim fëmijëve dhe Backyard Transmetimit, dhe ajo është një aktivist luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

Share këtë artikull:

15 tetor 2013 nga admin

8 Komente

Njohja vlerë të saj

Njohja vlerë të saj

Elizabeth zgjuar

Më 5 qershor 2002, në moshën 14 vjeç, Elizabeth zgjuar u rrëmbye nga shtëpia e saj në Salt Lake City dhe kaloi nëntë muaj në robëri. Rrëmbyesit e saj, Brian David Mitchell dhe Wanda Barzee, ishin të dy dënuan me burg në vitin 2011. Që nga robëria e saj, Elizabeth është bërë një avokat për parandalimin e abuzimit seksual të fëmijëve. Më e premte, 11 Tet, redaktor MWp Neylan McBaine kaluar disa minuta me Elizabeth, si pjesë e turneut të saj të medias promovuar librin e saj të ri, Story ime.

Share këtë artikull:

17 shtator 2013 nga admin

41 Comments

Global mami

Global mami

Melissa Dalton Bradford

Melissa Dalton Bradford rritën katër fëmijë në mes të një jete ndërkombëtar: Norvegji, Francë, Singapor, Gjermani. Por ajo që duket joshës për shumë ka kostot e veta, dhe Melissa sinqerisht flet për mungesën e komunitetit dhe e përhershme që i ka përcaktuar vitet e saj jashtë vendit. Ajo gjithashtu tregon se sa e rëndësishme ato të paprekshme mund të jetë kur goditi me një tragjedi, si humbjen e djalit të saj 18-vjeçar në një aksident po mbytet, dhe se si ne të gjithë mund të mësojnë për të mbajtur zi dhe rehati më shumë dhembshuri. Biografi Melissa, Global mami: Një biografi, u botua këtë verë.

Share këtë artikull:

23 gusht 2013 nga admin

7 Komente

Edhe pse produkt i një nëne meksikan, një babai peruan dhe një mision ekuadoriane, Maria Babin gjithmonë kishte një dashuri të veçantë për Francën. Tani jeton në Paris si një nënë të katër fëmijëve, Maria përshtatet dhe innovates në përpjekjet e saj për të mësuar fëmijët e saj tre gjuhë të ndryshme: anglisht, spanjisht dhe frëngjisht.

Share këtë artikull:

7 gusht 2013 nga admin

11 Komentet

Në kohë e Zotit

Në kohë e Zotit

Peka Holmes

Si një bashkëshorte dhe nënë në një familje pjesa-anëtarësh, Peka bazohet në frymëzimin e nënës së saj - i cili ishte gjithashtu një "prind i vetëm në ungjillin" - për të mbështetur burrin e saj kur ai mëson rreth Kishës dhe të mësojë vajzën e saj atë që ajo beson . Çështjet e racës kanë provuar sfiduese për familjen e saj jo të bardhë, dhe Peka diskuton se sa ajo e vlerëson miq anëtare që e përqafojnë burrin e saj për të cilët është dhe jo për atë që ata duan që ai të jetë.

Share këtë artikull:

Maj 16, 2013 nga admin

7 Komente

Ndërsa në rritje deri në Alberta, Kanada, Elizabeth Bectell u betua se kurrë nuk do të jetojnë në një fermë. Por, pas diplomimit nga kolegji dhe duke i shërbyer një mision kohëplotë, Liz gjeti veten përsëri në territorin e njohur. Tani ajo është gruaja e një kauboj bagëtisë së pranë Cardston, duke gjetur lumturinë në zgjedhjet e saj, familja e saj, bashkësia e saj, dhe besimi i saj në një Ati të dashur Qiellor.

Share këtë artikull:

18 prill 2013 nga admin

2 Komente

Duke u rritur në një familje mormone, Jamie është një anëtar i Kishës gjeneratës së dytë në Hong Kong. Në vitet e saj të adoleshencës, ajo luftoi me dëshminë e saj e ungjillit dhe të distancuar veten nga Kisha, pavarësisht nga prindërit e saj që kanë të dy thirrjeve të profilit të lartë. Por prindërit dhe miqtë e saj të vazhdueshme për të duan dhe të mbështesin Jamie. Ajo në fund u kthye në Kishën dhe zhvilluar një dëshmi të fortë, që e bëri atë të lumturisë dhe ndihmoi formë life.e. e saj të ardhshëm

Share këtë artikull:

Mar 27, 2013 nga admin

8 Komente

"Sa larg mund të fluturoj?"

"Sa larg mund të fluturoj?"

Seraphine Kapsandoy Jones

Duke vuajtur nga persekutimi fetar dhe duke humbur një prind në moshë të re, Seraphine Kapsandoy Jones ka pasur pjesën e saj të drejtë të gjykimeve. Por amtare 35-vjeçar i Kenia thotë se ajo nuk do të shqetësohen për gjërat që ajo nuk mund të kontrollit. Ajo fokusohet në besimin e saj, qëllimet dhe mundësitë për të shërbyer. Tani, studenti i doktoraturës në Universitetin e Utah ndihmon të frymëzuar, fuqizimin, dhe motivimin e grave për të fluturoj lartë.

Share këtë artikull:

6 shkurt 2013 nga admin

16 Komentet

Si themelues i një konsulence që përgatit dhe nxit gratë dhe pakicat në politikë, Sui Lang Panoke është i trajnuar për të gjetur mundësi për organizatat për të përmirësuar paraqitjen e tyre të këtyre grupeve. Ajo e sheh dashurinë e saj të Kishës si plotësuese, jo në kundërshtim, për trajnimin e saj profesionale. Si një nënë e vetme dhe kryetarit të Shoqatës së Ndihmës në lagjen e saj Washington DC, Sui Lang ndan dëshminë e saj të organizimit hyjnore të Kishës dhe mundësitë ungjilli jep çdo anëtar të rritet në marrëdhëniet e saj me Zotin.

Share këtë artikull:

21 tetor 2012 nga admin

19 Comments

Një Arsimi amerikan

Një Arsimi amerikan

Raquel Perez Johnston

Raquel Johnston është një ish-refugjat kuban i cili erdhi në Amerikë në moshën 10. Ndër bekimet që ajo të zbuluara në Shtetet e Bashkuara, Raquel mësuar vlerën e arsimit dhe u bë konvertuar në Kishë. Ajo ka kaluar të dy këto trashëgimive më të shtatë fëmijët e saj.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline