'Ndihma humanitare' Posts Tagged

12 qershor 2014 nga admin

7 Comments

Ne A Made për Dashuria dhe të Lehta

Ne A Made për Dashuria dhe të Lehta

Rachel von Niederhausern

Rachel von Niederhausern ka pasur gjithmonë një pasion për punën humanitare, por ajo nuk ishte i sigurt se çfarë ajo do të bëjë me një MBA derisa ajo kuptoi se ajo ishte menduar të jetë një sipërmarrës social. "Unë e kujdesit për ndryshime shoqërore dhe unë dua shërbyer njerëzve," shpjegon Rachel. Ajo ka bashkë-themeluar dy organizata jofitimprurëse dhe është tani në bordin e Përvoja Humanitare të Familjes, i cili fuqizon komunitetet e vendeve në zhvillim përmes fshatit të shtyrë, projekte të qëndrueshme. Rachel flet këtu për mënyrën se si ajo është duke arritur të lajmëroj arsimit të saj, talentet dhe interesat me jetën e saj familjare, duke përfshirë se si ajo e inkurajon atë katër fëmijë për të zbuluar gëzimin në shërbim, dhe se si jeta e saj vet i shërbimit i ndihmon asaj të gjeni paqen e mendjes.

28 nëntor 2012 nga admin

3 Comments

Si një oficer i shëndetit publik në Forcat Ajrore të Shteteve të Bashkuara, Janice kohët e fundit përfundoi një njëvjeçar "vështirësi" turne në Kunsan Bazën Ajrore në Kore. Ajo tani është e stacionuar në Okinawa, Japoni, dhe karriera e saj ushtarake ka përfshirë edhe një turne gjashtë mujor në Afganistan gjatë të cilës ajo vlerësohet çdo stacion mjekësor. Janice diskuton rëndësinë e agjërimit dhe lutjes në punën e saj, si dhe rolin domethënës të Kishës në karrierën e saj të shërbimit.

4 tetor 2012 nga admin

3 Comments

Shërbyer Fshati Worldwide

Shërbyer Fshati Worldwide

Christine TROGER, Alisa Cozzens, dhe Christie Romney

Chris, Alisa dhe Christi janë të lidhur së bashku jo vetëm nga gjaku, por me afinitet të tyre në një kontinent ku kanë mësuar për të dashur popullin, kulturën dhe shpirtin e Afrikës. Kjo dashuri ka kaluar nga nëna e vajzës, por tani është zgjeruar për miqtë dhe familjen e gjithë bota me Shërbyer një Fshati, OJQ e tyre që mbështet projekte të qëndrueshme për të ndihmuar të përmirësuar shëndetin, arsimin, mirëqenien dhe të mjedisit të komuniteteve në nevojë në të gjithë botën.

27 qershor 2012 nga admin

11 Comments

Që nga ditët e saj të fëmijërisë në Alberta, Kanada, Dana Allison ka qenë një avokat për gratë, dhe tani ajo ka kushtuar jetën e saj për të shpëtuar jetën e tjera: ato të nënave të reja në vendet e pazhvilluara. Drejtori 32-vjeçar ekzekutiv i Iniciativës Botërore të Grave Shëndetësisë ndan përvojat e saj duke filluar një jofitimprurëse, duke kaluar në jetën martesore në Angli, dhe shpresat e saj për gratë kudo.

9 Maj 2012 nga admin

2 Komente

Një Humanitare në zemër

Një Humanitare në zemër

Suzanne Harwood

Suzanne Harwood nuk gjithmonë duan të jenë një infermiere. Në këtë artikull, ajo shpjegon se si ajo ndien të udhëzuar për të infermierisë dhe se si ai vendim ka prekur jetën e saj dhe jetën e shumë të tjera në Guatemala, India, Timorin Lindor, Mozambik dhe më gjerë.

Mar 27, 2012 nga admin

2 Komente

Holly në Hill

Holly në Hill

Holly Richardson

Si mami i parë profesional i zgjedhur për një legjislacioni shtetëror që në kohët moderne, Holly Richardson tashmë ka një ndikim të rëndësishëm. Por shtrirja e saj nuk ka fund: si autor i një prej bloget më me ndikim politike Utah-së, Holly mbi Hill, dhe si nëna e 24 fëmijë (20 të miratuar nga 8 vende), Holly dëshira për t'i shërbyer, për të përmirësuar jetën e të tjerëve dhe të jenë të përfshirë në komunitetin e saj të frymëzuar njerëz të panumërt. Holly flet për udhëtimin e saj në miratimin, vdekjen e katër nga fëmijët e saj, dashurinë e saj të politikës dhe dëshirën e saj për të ndjekur Frymën kudo që ajo të çon ardhshëm.

14 shkurt 2012 nga admin

10 Comments

Judy Dushku ka ndërtuar një jetë dhe karrierë që i përshtatet identitetin e saj të veçantë, edhe pse disa mund të perceptojnë kontradiktat në aspektet e shumta të jetës së saj: ajo ishte një nënë e vetme e katër fëmijëve të cilët arritën të futur fëmijët e saj për të udhëtuar në botë dhe njerëzit e shumë kulturave; ajo është një kunji president Shoqatës së Ndihmës burri i së cilës nuk është anëtar i Kishës së Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme; ajo është një kryer akademik dhe themelues i një qëllim fitimi në Ugandë që punon me të mbijetuarit e luftës. Ajo e përshkruan se si jeta e saj ka evoluar, zgjedhjet që kanë formuar rrugën e saj, dhe rëndësia e motrash gjatë rrugës.

10 nëntor 2011 nga admin

7 Comments

Unë Too Duhet Dërgoj

Unë Too Duhet Dërgoj

Kirsten Monson

Gjatë një udhëtimi në Indi në të maj 2010, nëna-të-pesë Kirsten Monson zbuluar punën e bukur artizanale të grave lokale dhe ka konstatuar se ajo do të ofrojnë një mënyrë për punën e tyre për të arritur një treg të pranueshëm. Rezultati ishte Elevita, një vend që shet produkte nga artizanët në vendet në zhvillim dhe pastaj funnels gjitha të hyrat nga prapa në komunitetet lokale. Në këtë intervistë, Kirsten flet për statusin e grave në vendet që ajo i shërben dhe me makinë ajo ndjehet nga Shpirti për të ndihmuar ata.

Mar 23, 2011 nga admin

15 Comments

Në harmoni të përsosur

Në harmoni të përsosur

Liz Shropshire

Liz Shropshire është themelues dhe drejtor i Fondacionit Music Shropshire, i cili siguron instrumentet e lira muzikore dhe udhëzim për ish-ushtarëve fëmijë dhe të refugjatëve në Kosovë, Uganda, dhe Irlandën e Veriut. Që nga viti 1999, më shumë se 10.000 të rinj kanë marrë pjesë në klasat e Shropshire Fondacionit Music.

4 gusht 2010 nga admin

10 Comments

Person Brenda mami

Person Brenda mami

Saren Eyre Loosli

Saren Eyre Loosli, bashkë-themelues i Pushtetit të Moms website, flet për mënyrën se si sfond i saj arsimor dhe sfidat e saj personale, si një nënë e pesë fëmijëve të vegjël të udhëhequr atë për të krijuar një faqe interneti që kërkon të fuqizojë moms duke krijuar rrjetet e mbështetjes dhe nëne kuptimplotë burime. Ajo gjithashtu flet sinqerisht për luftën e saj për të balancuar nëne me një dëshirë për të bërë një ndikim në botë, dhe se si, në fund të fundit këto dy qëllimet janë të ndërthurur.

8 korrik 2010 nga admin

3 Comments

Ndihmë ky fëmijë

Ndihmë ky fëmijë

Vicki Dalia

Vicki Dalia është nëna e tetëmbëdhjetë fëmijë, tetë prej të cilëve janë të miratuara. Ajo gjithashtu drejton një biznes familjar dhe një jetimore jo-fitimprurëse në Guatemalë. Ajo e sheh dorën e Zotit udhëzuese punën e saj duke ndihmuar fëmijët. Në këtë intervistë, Vicki tregon për sprovat dhe shpërblimet e krijimit nga jetimorja dhe ofron një perspektivë të dobishme për prindër dhe që jetojnë një jetë të ungjillit në qendër.

27 prill 2010 nga admin

4 Comments

Mësimi Forca Inner

Mësimi Forca Inner

Marilynn Clark

Në shkurt të vitit 2001, Marilynn Clark vizitoi Afrikën në një ekspeditë humanitare dhe udhëtim i dha një vizion për punën e saj në të ardhmen e saj. Ajo ka filluar që nga Inside Out mësuarit, një sistem i mësimdhënies që paraqet mendimin kritik, kreativitet, dhe perspektiva morale për fëmijët afrikanë të shkollave. Marilynn diskuton se si përulësi dhe përvoja e saj në thirrjet e Kishës e kanë bërë IOL mundur.

16 shkurt 2010 nga admin

8 Komente

Në vitin 2005, Shannon Cox themeluar Rrënjët haitian, një organizatë që dërgon 133 fëmijë në nevojë haitian në shkollë çdo vit. Shannon tregon miratimin e papritur e djalit të saj haitian dhe mënyrat ajo u hap zemrën dhe mendjen e saj për gjendjen e njerëzve të fortë, dashur Haiti. Kjo nënë e re me katër afirmon kursi i papritur i jetës së saj nuk është pasojë e rastësisë, por ndërhyrje hyjnore.

9 shkurt 2010 nga admin

7 Comments

"Kujt My Heart Reagon"

"Kujt My Heart Reagon"

Sally Gardner Lexuar

Të nëna katër fëmijët adoleshente, Sally Read aktualisht shërben në bordin e Rising Star Outreach, një organizatë misioni i të cilit është të ndihmojë kolonitë e lebrës në Indi bëhen komunitetet vetë-mjaftueshme. Sally diskuton ndikojë e shërbimit globale dhe lokale për fëmijët e saj dhe se si familjet kudo mund të kontribuojnë për të ndryshuar jetën e një personi tjetër.

20 janar 2010 nga admin

6 Comments

"Të jetë i dobishëm" është motoja Leslie Graff-së. Për shkak të trajnimit të saj si një specialist të jetës fëmija, të rinjtë e saj në Turqi dhe përvojat e saj në misione mjekësore me Operacionin buzeqeshjes, Leslie është e angazhuar për një jetë të shërbimit globale dhe filantropisë, e cila, ajo dëshmon, nuk është vetëm për të pasurit. Shitja e pikturave të aftë Leslie ndihmuar financimin dhënien familjes së saj.

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline