Posts Tagged 'ilaçe'

Maj 22, 2014 nga admin

4 Komente

Në errësirë, Në Grace

Në errësirë, Në Grace

VËSHTRIM Portret: Hillary Stirling

"Një psikiatër përshkruhen ilaçe që bëri më shumë për të hequr errësirën e depresionit se të gjitha lutjet e mia kishin. Edhe pse unë kam qenë mirënjohës për atë lirim të pjesshëm, edhe unë ndjeva çuditërisht zemëruar. A nuk na ka premtuar mbi dhe mbi se Ungjilli sjell paqe në zemrat tona dhe që plani i Atit tonë Qiellor është një i lumturisë? Pra, pse do të mund unë të marrë ato gjëra nga një pilulë, por jo prej Tij? "

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline