Posts Tagged 'varësisë Mormon'

Jan 31, 2014 nga admin

5 Komente

Gjetja e një litar shpëtimi

Gjetja e një litar shpëtimi

Rhyll Anne Croshaw

Për njëzet e shtatë vjet, Rhyll Crowshaw dhe bashkëshorti i saj kanë punuar përmes efekteve të varësisë së tij seksuale. Me ndihmën e terapistët, peshkopëve, analizë e vetvetes dhe lutjes, Rhyll ka zhvilluar forcën ajo ka nevojë për të mbajtur veten të sigurt. Ajo tani gjithashtu ndihmon viktimat e tjera të varësisë seksuale të ndjehen të sigurt me anë të organizimit të saj SA Lifeline.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline