Posts Tagged 'ndërtimin Mormoni trupit'

24 gusht 2011 nga admin

5 Komente

Përfshirë në trajnimin palestër që nga shkolla e mesme, nëna e tre Claire Harries kohët e fundit u bë një kampion-ndërtimin e trupit në Holandë. Një amtare e Afrikës së Jugut i cili kohët e fundit u kthye në vendin e saj, Claire flet për mënyrën se si ndërtimin e trupit ka kontribuar në forcën e saj mendore dhe shpirtërore, natyrës së saj konkurruese, dhe talentin e saj për sipërmarrjen, duke përfshirë një biznes të habitshme për një trup-ndërtues: tortë ujdisje.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline