Posts Tagged 'biografi Mormon'

17 shtator 2013 nga admin

41 Comments

Global mami

Global mami

Melissa Dalton Bradford

Melissa Dalton Bradford rritën katër fëmijë në mes të një jete ndërkombëtar: Norvegji, Francë, Singapor, Gjermani. Por ajo që duket joshës për shumë ka kostot e veta, dhe Melissa sinqerisht flet për mungesën e komunitetit dhe e përhershme që i ka përcaktuar vitet e saj jashtë vendit. Ajo gjithashtu tregon se sa e rëndësishme ato të paprekshme mund të jetë kur goditi me një tragjedi, si humbjen e djalit të saj 18-vjeçar në një aksident po mbytet, dhe se si ne të gjithë mund të mësojnë për të mbajtur zi dhe rehati më shumë dhembshuri. Biografi Melissa, Global mami: Një biografi, u botua këtë verë.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline