Posts Tagged 'modelin Mormoni'

Maj 2, 2012 nga admin

8 Komente

Një Model i shumë talente

Një Model i shumë talente

Summer Bellessa

Summer Bellessa shpenzuar pasurinë e saj të rinjve në Paris, Japoni dhe Nju Jork si një model ndërkombëtar. Pra, kjo ishte një tranzicion të lehtë për të që pastaj të fillojë Eliza, një revistë për "gratë që duan të jetë elegant, sexy, dhe të angazhuar në botë duke e mbajtur standarde të larta në veshje, argëtim dhe mënyrën e jetesës." Tani si një mom e re, ajo është zhvendosur talentet e saj për të prodhuar dhe e ndezur në një shfaqje televizive të ndryshme me shap American Idol, Brooke White, ndërkohë që vazhdon të jetë një përfaqësues i besimit të saj.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline