Posts Tagged 'Mormon OJQ'

4 tetor 2012 nga admin

3 Komente

Në shërbim të Village në botë

Në shërbim të Village në botë

Christine TROGER, Alisa Cozzens, dhe Christie Romney

Chris, Alisa dhe Christi janë të lidhur së bashku jo vetëm nga gjaku, por me prirje të tyre në një kontinent ku kanë mësuar që të duan njerëzit, kulturën dhe shpirtin e Afrikës. Kjo dashuri ka kaluar nga nëna tek vajza, por tani është zgjeruar për miqtë dhe familjen në mbarë botën me shërbejë një Fshati, OJQ tyre që mbështet projekte të qëndrueshme për të ndihmuar të përmirësuar shëndetin, arsimin, mirëqenien dhe të mjedisit të komuniteteve në nevojë në të gjithë botën.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline