Posts Tagged 'të riu Mormon'

18 prill 2013 nga admin

2 Komente

Duke u rritur në një familje mormone, Jamie është një anëtar i Kishës gjeneratës së dytë në Hong Kong. Në vitet e saj të adoleshencës, ajo luftoi me dëshminë e saj e ungjillit dhe të distancuar veten nga Kisha, pavarësisht nga prindërit e saj që kanë të dy thirrjeve të profilit të lartë. Por prindërit dhe miqtë e saj të vazhdueshme për të duan dhe të mbështesin Jamie. Ajo në fund u kthye në Kishën dhe zhvilluar një dëshmi të fortë, që e bëri atë të lumturisë dhe ndihmoi formë life.e. e saj të ardhshëm

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline