Posts tagged 'Mormonët në Evropë'

5 tetor 2011 nga admin

16 Komentet

Shumë shenja

Shumë shenja

Florence Slease

Si një protestant në rritje deri në Irlandën e Veriut, Florence Slease përjetuar dora e parë e konfliktit ekstrem mes njerëzve të besimit të saj dhe katolikëve fqinje. Në stilin e saj shumë të angazhohen bisedor, Florence përshkruan shoqen e saj të humbur katolike, martesën e saj abuziv hershme, mrekullinë e bashkimit me Kishën dhe gëzimin dhe triumfin që ka lulëzuar nga fëmijëria e saj plot ngjyra.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline