Posts tagged 'Mormonët në Indi'

9 Maj 2012 nga admin

2 Komente

Një humanitare në zemër

Një humanitare në zemër

Suzanne Harwood

Suzanne Harwood nuk gjithmonë duan të jenë një infermiere. Në këtë artikull, ajo shpjegon se si ajo ndjeu udhëzuar për të infermierisë dhe se si ai vendim ka ndikuar në jetën e saj dhe jetën e të tjerëve të panumërta në Guatemala, Indi, Timorin Lindor, Mozambik dhe më gjerë.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline