Posts tagged 'Mormonët në Zelandën e Re'

6 shtator 2013 nga admin

11 Komentet

Recorded Në Qiell

Recorded Në Qiell

Angela Fallentine

Nga tonë të ri "Motrat flasin" Seria: Angela Fallentine është një amerikan që jetojnë expat në Zelandën e Re. Angela ka pasur një karrierë të gjatë me çështjet publike të Kishës për zyra-por ajo kohët e fundit dha një nga fjalimet më të rëndësishme publike të saj si qytetar privat, kur ajo dhe burri i saj folën para Zelandës së Parlamentit të Ri gjatë debateve në përcaktimin e këtij viti të faturës Martesa. Angela ndjeva përshtypjen që të paraqesë mësimet nga "Familja: Një Proklamatë Drejtuar Botës", një përvojë që rikonfirmoi angazhimin e saj në doktrinën e familjeve të përjetshme.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline