Posts Tagged 'Mormonët në Katar'

4 prill 2012 nga admin

20 Komente

Nga Doha, Katar, Erin FAIRLIGHT Olsen ndan aventurat e saj duke rritur katër fëmijë në bashkë-prindër homeschool jashtë vendit. Kandidati doktrinar me ndikimet hebraike dhe islame në trashëgiminë e saj shpirtërore, Erin është duke bërë hulumtime në rrëfimet e grave të Pranverës Arabe dhe ambientalizmin në prodhimin e naftës kombet e Gjirit për doktoraturë e saj në sociologji kulturore nga Universiteti i Kalifornisë, San Diego.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline