Posts tagged 'Mormonët në Holandë "

28 korrik 2011 nga admin

10 Komentet

Diku ... Ai hap një dritare

Diku ... Ai hap një dritare

Dagmar Patricia Kollmeier

Si një avokat ambicioz i ri ndjek doktoraturës e saj në Hagë, Holandë, Dagmar ishte futur në Kishën nëpërmjet shokun e saj. Pasi shërbeu një mision në moshën 29, Dagmar ul punën e saj ëndërr në Tribunalin Jugosllavinë në Hagë, vetëm për të heqë dorë prej saj kur ajo u rekrutua në mënyrë specifike për të punuar në vend në departamentin e çështjeve publike të Kishës për Evropën. Tani si një nënë e bashkëshorte, Dagmar ende punon me kohë të pjesshme, si një avokat i përgjithshëm i Kishës në Frankfurt të Gjermanisë. Ajo ka qenë ndonjëherë e dhimbshme dhe të vetmuar për të që të ndjekin ato dyer që janë hapur për të dhe të lënë pas atyre që kanë qenë të mbyllur, por ajo beson se Zoti është i vetëdijshëm për të dhe është duke e bërë përdorimin e aftësive të saj të jashtëzakonshme.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline