Posts Tagged 'muzikë'

9 Maj 2013 nga admin

51 Comments

Playing Nga Zemra e saj

Playing Nga Zemra e saj

Tina Richerson

Tina e dinte nga një moshë të re se muzika ishte thirrja jetës së saj dhe ajo është një saksofonisti profesional në Nju Jork. U desh më gjatë për Tina që të kuptojnë se ajo është homoseksual, por një periudhë e pasivitet nga Kisha nuk e ndaloi atë nga pagimi i së dhjetës saj në çdo muaj. Ishte vlerësim dhe praktika e budizmit që çoi Tina përsëri në Kishë në udhëtimin e saj të shquar prapa në aktivitet.

25 korrik 2012 nga admin

6 Comments

Sandra Turley jetuar ëndrrën e shumë artistë që aspirojnë kur ajo ishte hedhur në rolin e Cosette në Les Miserables në Broadway në moshën 21. Ajo rrëfen udhëtimin e saj në skenë dhe se si ungjilli i ndikuar vendimet e saj në lidhje me karrierën dhe familjen. Tani "për fat të mirë në pension," ajo ka marrë role të reja, duke u bërë një nënë, pas betejave të gjata infertilitetit, kohët e fundit lëshimi i një CD të Broadway godet, dhe grave të reja frymëzuese rreth Shtetet e Bashkuara si një drejtues profesional.

19 tetor 2011 nga admin

7 Komente

Song të Zemrës

Song të Zemrës

Bonnie Winterton

Bonnie Winterton kishin karriera të shquar si një dirigjent dhe si profesor në Universitetin e Utah, të gjithë duke ngritur gjashtë fëmijë. Ajo ndjehet Perëndia udhëzoi më shtigjet e saj muzikore dhe personale në mënyrë që ajo mund të shërbejë kishën si muzikant. Edhe pse ajo është tetëdhjetë e një vjeç, ajo vazhdon të japë mësim njëzet studentë, dhe qëllimi i saj është që të ketë të paktën një nxënës, kur ajo është njëqind. Më e rëndësishme se arritjet e saj është angazhimi i saj për të shërbyer Zotit dhe për të ndarë dhuratën e muzikës me të tjerët.

14 shtator 2011 nga admin

10 Komentet

Never Alone Me Ungjillit

Never Alone Me Ungjillit

Adeline dhe Véronique Defranchi

Motrat franceze Véronique dhe Adeline dy kredi nënën e tyre me dashurinë e tyre të muzikës dhe faktin se ata të dy bëjnë jetesën e tyre në muzikë. Të dy të pamartuar, ata vlerësojnë përmbushjen që vjen nga bashkëveprojmë me kaq shumë fëmijë dhe të përqafojë mundësinë për të pasur një ndikim në jetën e të rinj. Ata gjithashtu kanë një ndikim në nënën e tyre, që ata të kujdesen për në shtëpinë e tyre. Bujaria e tyre e shpirtit dhe gatishmërinë e tyre për t'u angazhuar thellësisht me të tjerët kontribuon për gëzimin e tyre të pasur të një jete plotësisht produktive.

2 qershor 2011 nga admin

9 Komente

Nuk ka kohë për të ndaluar

Nuk ka kohë për të ndaluar

Tatyana Marchenko

Si një anëtare e hershme të Kishës në Moskë, Tatiana ishte një kontribues thelbësor për krijimin e ungjillit në Rusi. Për shtatë vjet, ajo udhëhoqi një kor të anëtarëve të kishës që kënduan himne dhe këngë popullore, shëtiti me shfaqjet e tyre dhe albume të regjistruara. Tatiana flet astutely për ndikimin e kulturës ruse në spiritualitetin në vendin e saj dhe për punën e madhe ajo është vënë në ndërtimin e Kishës në vendin e saj.

Mar 23, 2011 nga admin

15 Komentet

Në harmoni të plotë

Në harmoni të plotë

Liz Shropshire

Liz Shropshire është themelues dhe drejtor i Muzikës Shropshire, i cili ofron instrumente falas muzikore dhe udhëzim për ish-fëmijët ushtarë dhe refugjatëve në Kosovë, Uganda, dhe Irlandën e Veriut. Që nga viti 1999, më shumë se 10,000 të rinj kanë marrë pjesë në Shropshire Music klasat e Fondacionit.

27 tetor 2010 nga admin

12 Komentet

I Am Faqja kryesore

I Am Faqja kryesore

Shqopë Willoughby

Heather Willoughby zbuloi se ajo kishte një fat: Për të studiuar ethnomusicology dhe të kthehen për të mësuar atë në vend të dashur të misionit të saj, Korea. Tani një profesor në Universitetin Ewha Womans në Seul, më e madhe universitare grave në botë, Heather mëson klasa krahasuese kulturës, si dhe mësime mbi përkatësinë gjinore dhe të drejtat e njeriut. Ajo ka një vlerësim të veçantë për Pansori, një muzikë tradicionale koreane, dhe ndjen një lidhje të thellë shpirtërore me këtë vend që ajo e do.

Mar 24, 2010 nga admin

11 Komentet

Këndojnë lavdet e Tij

Këndojnë lavdet e Tij

Emily Spencer

Me tre fëmijë të vegjël dhe një burri në rezidencë e tij mjekësore, Emily është një nënë e zënë. Por, ajo ka kryer edhe veten për të diplomuar në studimet kryerjen korale, duke përmbushur një pasion të thellë për lavdëruar Perëndinë përmes muzikës shenjtë. Emily shpjegon pse muzika dhe amësia janë kaq të rëndësishme të saj, dhe pse ajo është zgjedhur për të ndjekur studimet e saj në këtë pikë në jetën e saj.

3 shkurt 2010 nga admin

7 Komente

Një pianist i talentuar i ri, Ruth ishte i inkurajuar nga profesionistë muzikore të marrin në konsideratë një karrierë koncert. Por Bekimi e babait në moshën 16 vjeç tha për Ruthin që Zoti kishte plane të tjera në dyqan për të. Në vend të kësaj, Ruth ishte personi më i ri i quajtur të bordeve të përgjithshme të Kishës dhe shërbeu si President i Përgjithshëm e Grave të Reja 1972-1978.

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline