Posts Tagged 'bekim patriarkal'

Mar 27, 2013 nga admin

8 Komente

"Sa larg mund të fluturoj?"

"Sa larg mund të fluturoj?"

Seraphine Kapsandoy Jones

Duke vuajtur nga persekutimi fetar dhe duke humbur një prind në moshë të re, Seraphine Kapsandoy Jones ka pasur pjesën e saj të drejtë të gjykimeve. Por amtare 35-vjeçar i Kenia thotë se ajo nuk do të shqetësohen për gjërat që ajo nuk mund të kontrollit. Ajo fokusohet në besimin e saj, qëllimet dhe mundësitë për të shërbyer. Tani, studenti i doktoraturës në Universitetin e Utah ndihmon të frymëzuar, fuqizimin, dhe motivimin e grave për të fluturoj lartë.

Share këtë artikull:

21 shkurt 2013 nga admin

6 Comments

Edhe pse një nënë e përkushtuar për të katër fëmijëve, Patty ka parë secili nga fëmijët e saj të dalë nga Kisha. Vdekja e një prej djemve të saj të rritur, Kevin, lënë të dëshpëruar e saj për ca balsam, oe shëruese të Shpëtimtarit. Ajo është gjetur ngushëllim në rolin e saj si punonjëse tempulli dhe në immersing veten në shkrimet e shenjta.

Share këtë artikull:

27 gusht 2012 nga admin

23 Komentet

Në tregimin e saj të thellë e shërimit personal dhe të ripërtëritjes përmes marrëdhënies së saj me Zotin, HDH përshkruan një proces 30-vjeçare të shërohet nga sulmet seksuale, kur ajo ishte dhjetë vjeç.

Share këtë artikull:

8 gusht 2012 nga admin

15 Komentet

Janice ka lindur në një familje të krishterë palestinez, por nuk të fituar një vlerësim të thellë për trashëgiminë e saj derisa ajo ishte një i rritur i ri. Tani, si kurator i Arsimit për Muzeun Kombëtar Arab Amerikane në Miçigan, Janice ka mundësi të përditshme për të edukuar të tjerët në lidhje me kulturën e saj. Balancimi identitetin e saj arab me jetën e saj shpirtërore si një Mormonit, megjithatë, ka qenë një udhëtim i vështirë dhe të izoluar, madje me praninë e vazhdueshme e Zotit në jetën e saj.

Share këtë artikull:

Mar 31, 2011 nga admin

9 Komente

Një Gjuha popullor për LDS rinisë dhe grave në mbarë botën, Barbara Barrington Jones ndan ngjarjet dhe mësimet e jetës së saj që e kanë lejuar atë për të prekur kaq shumë në 24 vitet e saj të folurit publik. Pas një karrierë si një balerinë dhe dymbëdhjetë vjet në një martesë abuzive, Barbara martua me një burrë shumë më të vjetër me të cilin ka gjetur me Kishën. Me besim të markës tregtare të saj, forcën dhe zgjuarsi, Barbara tregon historinë e saj të shquar dhe i ndan me perlat e saj të urtësisë.

Share këtë artikull:

3 nëntor 2010 nga admin

32 Comments

Projektimi bukur të amësisë

Projektimi bukur të amësisë

Gabrielle Stanley Blair

Gabrielle Blair është i njohur mirë si Dizajn mami, themeluesi i një prej më të njohura të projektimit dhe të amësisë së bloget në internet, të quajtur si një nga Websites Top të vitit 2010 revistës Time. Në këtë intervistë, Gabrielle zbulon motivet shpirtërore dhe personale prapa blog-së origjina dhe qëllimi, si dhe filozofi vet mbi nëne gjashtë fëmijët e saj dhe zhvillimin e krijimtarisë të lindur të gjitha nënave.

Share këtë artikull:

13 korrik 2010 nga admin

10 Komentet

Edhe pse premtoi me bekimin e saj patriarkal se ajo do të ishte e martuar në këtë jetë dhe të jetë nëna e fëmijëve, Genie u kthye 39 ende të vetme. Demonstrimi durim të jashtëzakonshme dhe përulësi në lutjet e saj, Genie pastaj u takua dhe u martua babai i shtatë fëmijëve. Çifti ka miratuar që nga dy të rinj abuzuar si. Genie flet për të qenë një njerkë dhe sfida e duke hequr dorë dikujt vullnetin e tërë për Zotin.

Share këtë artikull:

Maj 19, 2010 nga admin

25 Komentet

Pesë Nën Pesë

Pesë Nën Pesë

Catherine Arveseth

Në katër vite, Catherine u bë nëna e pesë fëmijëve, duke përfshirë dy grupe të binjakëve. Catherine rrëfen luftën e saj të gjatë me varfëri dhe sa herë në këtë "shkretëtirë" personale e ndihmoi atë për të parë amësinë ndryshe. Catherine ndan edhe disa nga kompleksitetet, gëzimet, dhe strategjive të përballimit që ndihmojnë të jetojnë-dhe-dashuri e saj jetën e saj të zënë si një nënë e pesë nën pesë vjeç.

Share këtë artikull:

Mar 17, 2010 nga admin

17 Komentet

Nënat i papritur

Nënat i papritur

Tiffany Peterson

Si një të vetme 34-vjeçar, Tiffany ndjekur këshillën e saj patriarkal bekimin për të kapur mundësitë e ofruara për të, duke rezultuar në një jetë të plotë të mundësive të karrierës, aventurat e udhëtimit dhe thekson shpirtërore. Por më pas, kur motra e saj u bë e mposhtur me përgjegjësitë e amësisë të vetme, Tiffany kapi një lloj tjetër të mundësive: ajo mori kujdestarinë ligjore të mbesën e saj nëntë vjeçar dhe u bë nënë për një shkollë të moshës së fëmijës gjatë natës fillore.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline