Posts Tagged 'profesor'

27 tetor 2010 nga admin

12 Komentet

I Am Faqja kryesore

I Am Faqja kryesore

Shqopë Willoughby

Heather Willoughby zbuloi se ajo kishte një fat: Për të studiuar ethnomusicology dhe të kthehen për të mësuar atë në vend të dashur të misionit të saj, Korea. Tani një profesor në Universitetin Ewha Womans në Seul, më e madhe universitare grave në botë, Heather mëson klasa krahasuese kulturës, si dhe mësime mbi përkatësinë gjinore dhe të drejtat e njeriut. Ajo ka një vlerësim të veçantë për Pansori, një muzikë tradicionale koreane, dhe ndjen një lidhje të thellë shpirtërore me këtë vend që ajo e do.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline