Posts Tagged 'sportive'

20 tetor 2010 nga admin

15 Komentet

Në moshën njëzet e tre, Sabina Suggs u diagnostikua me mielogjenoze kronike Leukemia (CML). Kanceri i saj ishte në faljen për më shumë se një dekadë, kur ajo papritmas u kthye në vitin 2009. Sabina ishte gjithashtu një anëtar i Shteteve të Bashkuara Forcave Ajrore / Utah Air Gardës Kombëtare, shërbeu një mision në Holandë dhe Belgjikë Veriut, dhe është nëna e një të miratuar vajza. Në këtë intervistë Sabina krahason drejtimin për të udhëtimit të jetës dhe mësimet e nxjerra gjatë rrugës.

Share këtë artikull:

11 gusht 2010 nga admin

3 Komente

Mbajtja e hap me Noelle

Mbajtja e hap me Noelle

Noelle Pikus Pace

Noelle Pikus Pace është një botë-kampion skelet atlet. Në vitin 2005, ajo u rendit numri një në botë, kur ajo u plagos gjatë një aksidenti në Parkun Olimpik të Calgary. Historia e rimëkëmbjen e saj të mrekullueshëm është thënë në dokumentarë 114 Ditëve. Përfundimisht ajo ishte ndaluar nga konkurrenca në Torino, Itali, Lojërat Olimpike në vitin 2006, por ajo bonifikuar ëndrrat olimpike të saj, kur ajo u rendit e katërta në Lojrat Vankuver këtë dimër.

Share këtë artikull:

11 dhjetor 2009 nga admin

6 Comments

Karen Bybee shëruar nga vdekja e fëmijës së saj të parë duke e hedhur veten në planifikimin e ngjarjes 1994 Soccer Kupës së Botës. Që atëherë, Karen ka zhvilluar një karrierë në menaxhimin sportive ndërkombëtare, dhe ka qenë i përfshirë me gjashtë Lojrat Olimpike, katër Soccer Kupat e Botës, dhe ngjarje të tjera të shumta ndërkombëtare sportive. Ajo po kthehet në punë tani, pas një pauze katër vjeçare në shtëpi me djemtë e saj teenaged.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline