Posts tagged 'Texas Mormonët'

7 gusht 2013 nga admin

11 Komentet

Në kohë e Zotit

Në kohë e Zotit

Peka Holmes

Si një bashkëshorte dhe nënë në një familje pjesa-anëtarësh, Peka bazohet në frymëzimin e nënës së saj - i cili ishte gjithashtu një "prind i vetëm në ungjillin" - për të mbështetur burrin e saj kur ai mëson rreth Kishës dhe të mësojë vajzën e saj atë që ajo beson . Çështjet e racës kanë provuar sfiduese për familjen e saj jo të bardhë, dhe Peka diskuton se sa ajo e vlerëson miq anëtare që e përqafojnë burrin e saj për të cilët është dhe jo për atë që ata duan që ai të jetë.

Share këtë artikull:

SEO Powered by Platinum SEO nga Techblissonline