Posts Tagged 'Gratë në shkrimet e shenjta'

18 prill 2012 nga admin

18 Comments

Festuar Gruaja papara

Festuar Gruaja papara

Heather Farrell

Në një moshë shumë të re, Heather Farrell filloi duke menduar për rolin e saj si një grua dhe vendin e grave në planin e Perëndisë. Kjo çoi në një Grave Studimet fokusohen në BYU, një pasion për studimin e grave në shkrimet e shenjta, botimin e blogun e saj, Gratë në të Shkrimeve, dhe ndjenja të thella rreth lindjes dhe amësisë.

SEO Powered by SEO Platinum nga Techblissonline