2 februari 2011 av admin

28 Kommentarer

Förvaltare av våra barn

Förvaltare av våra barn

Sydney Young

MED EN ENDA BLICK

Sydney Young har fem barn, men hon har aldrig varit gravid. I den här intervjun, Sydney beskriver sin resa genom fyra öppna adoptioner och antagandet om förmyndarskap över en tonåring. Hon exemplifierar hängiven förvaltarskap över barn som inte har birthed till henne, men som har beseglats till henne.

När upptäckte du att ha barn skulle inte vara lätt för dig?

När vi började försöka få barn visste vi inom ett och ett halvt år var det ett fertilitetsproblem. Lyckligtvis har vi inte spendera så länge på infertilitet rollercoaster. Läkarna berättade genast skulle vi antingen måste gå igenom en invasiv förfarande för att bli gravid eller besluta om vi ville ha barn. För oss på den tiden, adoption var mycket billigare, eftersom det var hälften av kostnaden för medicinska procedurer. Vi gick igenom processen att få godkännande för att anta medan vi bodde i Utah. Sen flyttade vi när min man, Dave, började medicinsk skola i Missouri 2001. Vi har uppdaterat vårt hem studie för antagande placering när vi kom dit.

Ibland gör antaganden eller säga saker som kan vara sårande för par utan barn. Var det din erfarenhet?

När vi bodde i Utah, skulle folk platt ut frågar oss när vi skulle ha barn. Det var svårt; det är inte som om vi inte försökte. I Missouri människor var mindre invasiva, men jag var mer ensam. Det verkade som om alla runt omkring oss redan hade barn, och de gjorde vänner med andra människor som redan hade barn, så jag hade svårt att få vänner. En gång åkte vi till en skola funktion, där det fanns en kvinna som var mycket gravid. Hennes man var ett år före mina i skolan och vi började prata. Vi skämtade om hur liten staden var och hur det fanns inget att göra. Hon sa, "Det är så tråkigt, så jag kom precis gravid igen." Dave och jag vände mig om och gick. Jag gick hem och grät och grät. När jag ser tillbaka, var jag deprimerad under den tiden och inte inser det. Jag undrade bara varför jag tog saker mer personligt än alla andra. Det var inte en bra tid för mig.

Maddy, Sydney, Dave, Jordan, Jamie and Cooper

Maddy, Sydney, Dave, Jordanien, Jamie och Cooper

Vad var den förväntan som du väntat på en födelse mamma att välja dig?

Jag arbetade som kontorschef för ett sjukgymnastik centrum i stan och Dave studerade. Varje dag när jag kom hem skulle jag kolla telefonsvararen för att se om vi hade ett samtal från vår socialarbetare. Det har aldrig funnits en. Slutligen, den 6 december, 2001 I var ensam hemma på min lunchrast och det fanns ett budskap. När jag ringde socialarbetare tillbaka, sade han att han behövde prata med både Dave och mig; Jag sa till honom att jag skulle gå upp till skolan, hitta Dave, och kallar honom tillbaka. Det tog mig en evighet att spåra Dave ner på sin skola eftersom vi inte har mobiltelefoner. Vi åkte hem och kallade honom tillbaka och han sa att han hade goda nyheter: vi hade plockats av en födelse mamma. Socialarbetaren hade varit där när det biologiska mor hade valt oss och kunde berätta några av de saker som hon tyckte om oss-vi gillade att resa, vi lät kul, och hon tyckte om hur vi hade tagit vändningar talar om varandra i vårt brev till presumtiva födelse mammor. Vi träffade också en av hennes krav: vi var båda återvända missionärer. Hon kallade oss för "Scooby-Doo par" eftersom vi hade skrivit i vår skrivelse om hur våra familjer var verkligen i Scooby-Doo.

Födelsen familjen kontaktade oss. Nästa steg i adoptionsprocessen var ett ansikte mot ansikte möte. Jag var så nervös att träffa dem, det kändes som det var en intervju. Tänk om de inte gillar oss? Jag kom till slut till insikten att om saker och ting fungerade och hennes barn placerades med oss, kan detta vara den enda gången jag skulle få träffa födelse mamma, och jag ville ha något att berätta för barnet om hans eller hennes " magen mamma ". Den tanken hjälpte lugna ner mig lite. Daves pappa antogs. Han väntade tills efter hans föräldrar dog för att slå upp hans födelse mamma. Det betydde så mycket för honom bara veta var han kom ifrån och göra anslutningarna.

Jag kom till slut till insikt om att ... detta kan vara den enda gången jag skulle få träffa födelse mamma, och jag ville ha något att berätta för barnet om hans eller hennes "mage mamma".

Födelsen familj var LDS så vi träffades på den lokala stavscentret. När vi drog till byggnaden, det kändes som jag skulle spy. Vi gick in, möttes med socialarbetaren i några minuter och sedan han tog oss in för att möta birthmother. Hon hade med sig sin mamma, som är nu bara mormor M. till vår familj. Vi tillbringade ett par timmar med att prata och lära känna denna fantastiska familj. Även om jag kände mig som mötet var en intervju för att se om de gillade oss personligen, de var mycket säker på att placera med oss ​​och bara ville träffa oss. Det kastade mig slags. Till exempel frågade mormor M om vi hade en spjälsäng. Jag berättade för henne att vi inte hade fått en ännu, kunde jag inte få det bara sitta tom! Hon sa, "Är det inte spännande, kan du få en nu!" Vi hade fått en lekhage / babykorg när vi godkändes, i fall vi hade en sista minuten adoption. Och vi hade köpt en bilbarnstol / barnvagn combo. Innan vi hade flyttat till Missouri Jag hade arbetat deltid på Gap. Jag tillbringade nästan varenda krona jag tjänade på barnen kläder. Jag hade två fulla badkar, en av tjej kläder och en av pojkens kläder.

De ville veta namnen som vi hade plockat ut så när barnet föddes att de skulle veta vad man ska kalla det (hon visste inte om det var en pojke eller en flicka på den punkten). De öppnade verkligen upp oss för att öppna adoption. Vi blev förälskade i födelse familjen, och insåg att de inte var skrämmande, att de hade detta barnets bästa i centrum. Hur lycklig är barnet som har extra folk som älskar henne? Vi hoppas genom att ha öppna adoptioner det blir lite lättare på barnen, så att de inte har så många frågor om varför de är, hur de är.

När vi lämnar Dave frågade om han kunde röra birthmother mage. Hon hade hoppats att vi skulle be och sade ja. Jag fick röra hennes mage också, vilket var snyggt, men ärligt talat var jag lite avundsjuk på ett själviskt slags sätt eftersom jag aldrig hade varit gravid.

Hon var på grund av den 21 januari, och vi väntade att berätta för våra familjer tills vi gick till Utah till jul, och de hade en dusch för oss. Efter jul väntan började. Jag började träna någon att ta över mitt jobb i hopp om att detta antagande utarbetas. Men de visste att det fanns en chans att jag skulle vistas, också. Vi ville inte berätta för någon i kyrkan eller skolan om antagande, men de var tvungna att känna på jobbet som jag hade planer på att sluta när barnet kom.

21 januari kom och gick. Vi har inte hört något. Jag kunde inte stå ut längre, och den 24: e jag bröt ihop och ringde vår socialarbetare. Han gick vidare och ringde och fick reda på att hon skulle induceras nästa dag. Vid 10:55 den 25 januari, nio månader till den dagen vi först godkändes för adoption, fick vi ett samtal från vår socialarbetare säger vårt barn föddes vid 10:39 Han sa att hon hade brunt hår, knubbiga kinder, och hennes födelse mammas näsa. Hon öppnade ögonen direkt. Maddy, vår dotter, älskar att höra historien om Scooby-Doo på TV i förlossningsrummet och hur hon såg rätt i den riktningen. Hon vet att hon har hennes mage mammas näsa.

Vi åkte ner till sjukhuset två dagar senare. Hennes birthmother hade redan undertecknat pappersarbete avslutar hennes föräldrars rättigheter. Maddy var alla våra. Hennes födelse familj hade bett att finnas till för placering. Det är fantastiskt hur man kan vara så glad och så ledsen på samma gång. Den biologiska mor passerade Maddy från hennes armar rakt in i mina. Det fanns en hel del tårar, och det var en dag som vi aldrig kommer glömma. Vi blev föräldrar. Jag blev mamma.

På vår femte bröllopsdag, augusti 16, 2002, samlades vi i templet i Nauvoo med Maddy och tre mormödrar, en hennes födelse mormor, så hon kunde tätas till oss.

Det andra barnet att gå med din familj, Jordanien, är afroamerikan. För vissa familjer är det ett svårt beslut att adoptera barn från en annan ras. Vad kände du att du behövde tänka på när man beslutar att bli ett omöjligt familj? Använde du några specifika metoder för att se till Jordanien kände sig helt i sin nya familj och aldrig "annorlunda"?

När Maddy vände en, fick vi godkänt att anta igen. Vi visste att vi skulle flytta till Detroit till den punkten så vi visste på grund av demografin i Detroit, skulle barnet förmodligen vara afroamerikan. Vi lägger mycket tänkande i vårt beslut och gjorde en hel del forskning om att anta trans rasistiskt. Jag minns en berättelse om en svart kvinna som hade antagits av en vit familj. Hon sa att hon tyckte att de accepterade henne som en familjemedlem, men inte som en svart familjemedlem. Jag vill att våra barn att bli accepterad och älskad, att känna sig trygg, utan att veta att vi erkänner deras arv. Vi har gjort ett försök att köpa böcker som visar mångfald, inköps dockor som är svart, har bilder av Jesus med svarta barn. Vi har familjemedlemmar som gör en insats också.

LDS_woman_photo_Young8
När fler barn fanns tillgängliga, LDS Family Services i Detroit bearbetat fler adoptioner än de gör nu. Många barn från Detroit antogs av familjer i Utah. Vår socialarbetare kommenterade en gång att hon kände sig som ett av syftena med de barn som kommer in i Utah hem var att öppna människors ögon och hjärtan på det faktum att vi alla är lika.

Min mamma har svarta barnbarn. Mina syskonbarn har kusiner som har bruna hud. Det är bara så det är. Vi har inte haft några negativa kommentarer från våra familjer. De har varit mycket stödjande.

Ibland Afroamerikaner är obekväma med vita familjer anta svarta barn. Har du någonsin stöter ogillande från folk i afro-amerikanska samhället?

Vi hade en hel del positiva kommentarer. Även om vi aldrig haft några negativa kommentarer, kan jag bara berätta om någon ogillade. Jag skulle gå in i offentliga platser i Detroit och vet vem som godkänt och som inte gjorde det.

Vill du känna att det finns vita människor som inte godkänner av vita familjer med svarta barn?

Ja, definitivt. Det går åt båda hållen. För mig verkar det som att attityden är vanligare utanför kyrkan än inne i kyrkan. Vi har haft riktigt positiva kommentarer här i Utah. Vi definitivt få uppmärksamhet när vi är ute. Lyckligtvis familjer med svarta barn blir allt vanligare här.

Jag vill att våra barn att bli accepterad och älskad, att känna sig trygg, utan att veta att vi erkänner deras arv.

Eftersom Jordanien har blivit äldre, har han märkt att han är annorlunda?

Jordan hade just börjat inse att han såg annorlunda än oss när vi antog vår andra son Cooper 2008. Cooper är också afrikansk-amerikansk. Jag vet att Jordan älskar att ha någon annan i familjen som ser ut som honom. Vi skulle vilja hitta dem en mentor, en ung man, förhoppningsvis en återgång missionär som kan hjälpa dem att hantera de frågor som kommer att komma från att växa upp svart på ett tag familj. Så mycket som jag inte vill erkänna det, från all läsning och forskning jag har gjort, våra barn troligtvis inte kommer att känna att de passar in helt och hållet med den svarta världen, eller den vita. Men vi hoppas att genom att gå med fritidsgårdar (det finns en stor en här i Utah) och introducera dem till andra svarta barn adopterade i vita familjer, de kan hitta vänner som är i samma situation som de är.

Efter antagandet av Maddy, Jordanien, och Cooper, var du sällskap av en tonårig son. Hur fick Jaime ansluta din familj?

Jaime gick med vår familj när vi flyttade till Utah i 2009. Han var sexton. Han hade varit i vår församling i Michigan. Jaimes mamma gick bort när han var tolv. Dave var hans söndagsskollärare och sedan hans Unga Män s ledare. Daves kallelser i kyrkan följde Jamie när han blev äldre. Jaime började spendera mer tid med oss. Han skulle komma över efter kyrkan och till alla barnens födelsedagsfirande. Dave skulle ta honom för att se "guy" filmer som jag inte hade något intresse av att se!

Vi tog Jaime ut för Coopers tätning några månader innan vi skulle flytta, för att visa honom vad Utah var och visa honom runt. Vi ville verkligen att han skulle gå med oss. Vi gav honom chansen att bo hos oss, och han valde att komma. Vi har förmyndarskap. Vi antog inte honom för att vi inte ville störa hans tidigare familjeband. Hans mamma var tempel värdigt, så han vill att beseglas till henne.

Jamie with the younger children

Jamie med de yngre barnen

Förmyndarskap har fungerat riktigt bra. Det har varit jättekul. Han är så bra med de yngre barnen! Jag tror att för Jaime var det en lättare övergång eftersom vi inte försökte ta bort hans förflutna från honom. Alla i vår familj har en "magen mamma", det är vad vi kallar det, så han bara passar rätt i. Vi har haft våra kamper och lärande stunder med honom. Vi har haft en snabbkurs i "tonåring"! Men totalt sett har det varit riktigt, riktigt bra. Han tog sin Eagle Scout utmärkelse och hans gymnasieexamen. Nu tar han missionär förberedelse klass på Utah Valley University och förbereder sig för att verka som missionär i höst. Vi är så stolta över honom!

Många gånger adoption kan vara en känslomässig berg-och dalbana. Har du någonsin haft en dålig upplevelse som ni gick igenom adoptionsprocessen?

I mellan Jordanien och Maddy hade vi en misslyckad placering. Det var det svåraste jag någonsin gått igenom. År 2003 hade vi flyttat till Detroit och en natt fick jag den känslan vår socialarbetare skulle ringa oss nästa dag. Nästa dag vår socialarbetare gjorde samtalet. Han sa att vi skulle matchats med en födelse mamma. Vi var glada; vi visste om barnet för ett par veckor innan hon levererade. Hon föddes på Thanksgiving Day. Vi döpte henne till Sophia och förde henne hem två dagar senare. Hon var så liten, inte med sex pounds. Vi valde att göra en "i riskzonen" placering. Det innebär att vi tog Sophia hem innan hennes birthmother hade sagt upp sina föräldrars rättigheter i domstol. En vecka senare fick vi ett samtal från socialarbetaren: Sophias birthmother hade ändrat sig och socialarbetare skulle komma att få henne. Jag visste att det skulle hända, men jag hade inte internalis det. Det förstörde mig. Först kände jag bara synd om mig själv. Dave tyckte synd om Sofia och vad för slags liv hon skulle ha. Det tog mig ett tag att komma runt det. Det var svårt att sörja för henne. Det är inte som att ha ett barn dör. LDS familjer tror att om ett barn dör, kommer de att vara med barnet igen. Det här barnet kommer aldrig att bli vår igen, kommer vi aldrig att veta hur hon är eller vad hon gör.

Den snabba söndagen efter att vi förlorat hennes alla var att få upp för att bära sina vittnesbörd på sakramentsmötet. Folk säger hur tacksamma de var för detta och det. Jag var så bitter. Sedan hade jag tanken, "Men jag är här i kyrkan. Jag är fortfarande här. "Det var en riktig bekräftelse till mig om mitt vittnesbörd, som jag tror att evangeliet är sant oavsett vad som händer.

Din yngsta dotter, Sara, var en överraskning. Hur gick det till?

Under 2008 hade Cooper födelse mamma kommit till sjukhuset i Detroit och bad att placera sitt barn. Hon var orolig att vi, som hans adoptivföräldrar skulle hata henne för att hon ville ge honom. Hon har blåst bort att vi ville träffa henne och låta henne ta bilder, att vi var så tacksam mot henne och gärna har Cooper. Nitton månader senare visade hon upp för att föda igen och bad att placera ett barn: Sara. Hon berättade LDS Family Services att hon hade placerat ett barn med dem året innan, och socialarbetaren kallade oss för att se om vi skulle vara intresserade av att ta Coopers syster. Vi hade flyttat till Utah och var inte ens ute efter att anta när vi fick det samtalet 21 December 2009.

Baby Sara

Bebis Sara

Visste du tvekar att ta Sara?

Det gjorde jag inte. Men vi hade precis köpt ett hus, så ekonomiskt att vi visste att det skulle vara svårt eftersom det finns adoption avgifter. De andra gånger vi antagit att vi var ekonomiskt förberedda eftersom vi hade planerat för det. Men det fungerade. Det var ett mirakel ekonomiskt. Daves arbete hade just förändrat hur han betalades och de pengar vi behövde var bara sjunkit in i våra varv. Vi berättade för barnen på julafton i en särskild skrivelse från Santa att en ny syster skulle komma. Cooper och Saras birthmother är glad att de kan vara tillsammans i samma familj.

När du beseglades till Sara, var det fjärde gången ha ett barn förseglad till dig! Vad var det som att gå till templet för att beseglas till var och en av dina barn?

Precis som Maddy, var Sara förseglad till oss på vår bröllopsdag. Jag minns bär mitt vittnesbörd gång och sade: "Inget brott att människor som har barn födda inom förbundet, men att vara förseglade är en söt perk! Det är häftigt! "Jag nästan önskar att alla kunde göra det eftersom det är en riktigt snygg upplevelse, särskilt för äldre barn. Maddy mindes Coopers tätning och nu hon minns Saras tätning också. Hon måste ha en tempelrekommendation eftersom hon var åtta. Hon var verkligen upphetsad.

Det finns ett citat som säger, "Adoption handlar om förvaltarskap, inte ägande." Jag älskar det! Efter att ha våra barn förseglade, jag tycker inte vi isolera dem från sina födelsefamiljer, men att vi har lagt till deras födelse familjer att vår familj. Vi är alla förvaltare av våra barn. Vi äger inte dem. De är alla vår himmelske Faders barn. Beseglingsmakten kommer inte att skära av deras utökade familj-det är som vi alla denna stora stora familj. Jag skulle älska att göra sina födelse familjens släkthistoria.

Efter att ha våra barn förseglade, jag tycker inte vi isolera dem från sina födelsefamiljer, men att vi har lagt till deras födelse familjer att vår familj. Vi är alla förvaltare av våra barn.

Vad är det svåraste nu?

Just nu är jag som har svårt att hitta tid för mig. Men dessa barn kommer bara att vara lite för en stund och sedan kommer de att vara i skolan. Livet är just nu galet, men det är en bra galen. Det är fantastiskt, jag kan inte tänka mig att Sara inte är en del av vår familj, och det är fantastiskt hur snabbt jag kände så, även om vi inte planerar på henne. Vi känner oss fullständigt. Vi känner oss fulla. Livet visar sig helt annorlunda än du planerat, men ibland är det mycket bättre än du planerat.

MED EN ENDA BLICK

Sydney Young


LDS_woman_photo_YoungCOLOR
Plats: Utah

Ålder: 38

Civilstånd: Gift 13 år

Yrke: Mamma

Skolor Deltog: Ricks College, Utah Valley University

Favorit Hymn: "O min Fader"

Intervju av Marintha Miles . Foton av Christina Dixon , Cortney Finlayson och Cassandra Pierce.

28 Kommentarer

 1. Sophia
  01:35 den 2 feb 2011

  Jag blessd att ha varit där för tätning av Cooper och Sarah ... två av de mest speciella upplevelserna i mitt liv.
  Jag är verkligen tacksam att veta Syd.
  Tack för att du är en kvinna med tro och ge styrka till andra.
  ~ Soph

 2. Selina
  13:43 den 2 feb 2011

  Syd, du är så vacker! Jag rev upp lite remebering allt detta ... artikeln är verkligen helt underbart! jag älskar dig!

  ~ Selina

 3. Angie
  01:52 den 2 feb 2011

  Vacker historia och vackra familj.

 4. Lisa Fuller
  02:00 den 2 feb 2011

  Loved artikeln. Det var så bra skrivet. Jag älskar att höra adoptionshistorier. Antagande är verkligen en mircle. Jag älskar mina 3 antagna pojkar. Jag är så tacksam att jag kunde stanna hos dig under Nathans adoption och lära känna din familj. Tack för att du tar oss i.

 5. Marintha Miles
  04:14 den 2 feb 2011

  Jag älskade att vara inbjuden till Sydney och Daves hem. Hon delade öppet heartache av barnlöshet, förväntan och glädje av att ha varje barn gå med sin familj, och den sorg av en adoption som inte kom till stånd. En av de bästa sakerna med Sydney är hennes lyhördhet för känsliga frågor i transrasealt adoptioner. Jag tror att hon går denna väg bekvämt.
  En sak som vi inte kunde röra på, men Sydney uttryckt till mig, är hennes sorg för par som inte har varit så lycklig i adoptionsprocessen. Jag fick träffa alla sina barn och se till trygghet och värme som de var och kände sig som Sydney besvarade dem. Sydney är en fantastisk kvinna med en djup förmåga och intuition mot andra. Jag känner mig lycklig över att ha intervjuat henne.

 6. Charyce
  17:49 den 2 feb 2011

  Syd,
  Du är alltid en sådan inspiration för mig. Är det inte fantastiskt vad ett mirakel du har levt! Denna berättelse fick tårar i mina ögon bara tänka tillbaka på allt. Din familj är verkligen extraordinär.
  Vi älskar och saknar dig!
  -Charyce

 7. Kristi
  07:47 den 2 feb 2011

  Vacker historia om en helt fantastisk kvinna och familj! Tack för att du delar med oss ​​dina glädjeämnen och ett inspirerande exempel på tro, uthållighet, och moderskap.

 8. Katie
  12:34 den 3 februari 2011

  Du har gjort så många bra val i ditt liv, käre Sydney. Jag är så glad din historia som delas med så många. Hoppas du får lite sömn, Supermom! Din vänskap är så kär för oss.

 9. Cheryl
  08:44 den 3 Feb 2011

  Vilken hjärtevärmande, insiktsfull historia. Tack så mycket för att vara villig att dela den!

 10. Michele
  09:04 den 3 Feb 2011

  Till min vackra "antog" dotter, Syd:
  Vilken underbar intervju! Du är verkligen en fantastisk kvinna. Tack för att ni tar så väl hand om mitt barnbarn, Maddy, tillsammans med sina bröder och syster. Du är en välsignelse för vår familj. Vår kärlek till dig är evig.
  Michele, Amy (mage mamma), Mickey och Leah :)

 11. Aimee Thompson
  12:03 den 3 februari 2011

  Sydney var så vacker! Jag har fyra syskonbarn och en brorson som har antagits i vår familj. Jag förstod aldrig det spektrum av känslor som går längs med adoption till dess att uppleva det med min syster. En sådan prövning, men en sådan välsignelse. Vår familj har blivit så välsignade av mirakel av adoption. Tack så mycket för att dela din berättelse.

 12. Lydia
  12:50 den 3 februari 2011

  Tack för att dela!
  Jag minns en av mina vänner som växer upp måste tätas till sin familj i templet (hennes pappa konverterade när hon var ca 7) och jag var så svartsjuk att hon fick gå till templet före 12!

 13. Tanya
  02:22 den 3 Feb 2011

  Syd,
  Du är verkligen en inspiration. Tack för den här historien. Det påminner mig om hur saker och ting inte alltid räkna ut hur vi vill eller plan, men de alltid träna.

 14. Tamra
  15:58 den 3 Feb 2011

  hej! birthmom av 14 år här! jag ÄLSKAR adoptivföräldrar som får det och som sprider den! dessa är saker folx bara förstå genom att höra dessa typer av vittnesmål.
  min historia och din börjar med akut besvikelse men är vi inte de lyckliga?

 15. Grandma Nancy
  18:10 den 5 feb 2011

  Vi älskar dessa vackra barn. Du kan tala om de vet att de är en del av en kärleksfull familj för att de är trygga och glada. Alla fem av barnen har berikat livet för hela din släkt och vi känner oss privilegierade att hjälpa nuture dem på något litet sätt som vi kan.

 16. Kathie
  10:27 den 5 februari, 2011

  Hej Syd,
  Stor intervju! Jag minns tydligt att träffa Jordaniens biologiska mor för första gången. Jag frågade henne hur hon hittade vår agentur. Hon sa att hon såg på Gula Sidorna och vår annons hoppade av sidan, och hon visste att det var Gud tala om för henne vem du ska ringa för antagande. Det är verkligen ett mirakel hur Herren arbetar med födelse mammor att hjälpa dem att få sina barn där han vill att de ska gå. Ditt exempel är verkligen en fantastisk resa av tro, mod och adel som en Guds dotter. Tack för att dela ditt antagande berättelse. Det är verkligen inspirerande.

  Kärlek,

  Kathie

 17. Tatiana
  14:23 den 6 FEBRUARI 2011

  Vilken härlig familj!

 18. Jennie
  06:01 den 8 februari, 2011

  Syd,

  Denna intervju var mycket rörande att läsa. Även om jag visste att du bara en kort stund innan du flyttade, jag visste inte alla detaljer om din resa till moderskap. Tack för att dela. Det var vackert! Önskar vi bodde närmare!

 19. Alana DeGooyer
  10:06 den 8 februari 2011

  Vilken vacker historia! Jag minns första gången jag träffade din första lilla. Grattis, ung familj - vi är så, så glad för din skull!

 20. Kristin Hughlett
  12:02 den 14 februari, 2011

  Vilken fantastisk familj. Jag älskar Sydneys syn på adoption, är hon rätt på. Jag hade turen att känna Sydney och hon var ett underbart stöd för mig som jag gick igenom adoptionsprocessen.

 21. Erin Walker
  06:23 den 14 Feb 2011

  Syd, det var så snyggt att läsa. Melody mailade mig för att tala om för mig att du hade en intervju på Mormon kvinnor och så jag kom hit för att läsa den. Jag grät på och av hela artikeln. Det är verkligen snyggt att veta allt du gick igenom, sorg och glädje, och hur allt kom tillsammans för att skapa den familj som du har nu, och den person du är nu. Din historia är inspirerande, och det är så mycket mer meningsfull eftersom jag vet att du är en så trogen och underbar person.
  Jag är glad att ni är lycklig i Utah! Vi saknar dig!

 22. handsfullmom
  08:33 den 14 Feb 2011

  Tack för att du delar din märkliga historia. Du har en vacker familj.

 23. Terri Wagner
  11:31 den 16 feb 2011

  Underbar berättelse. Och du är så rätt. Trans ras adoptioner har extra utmaningar men sötare belöningar. Tack för att du påminde oss alla om den särskilda förmånen vi har att vara förvaltare av vår himmelske Faders barn.

 24. Cassandra
  04:42 den 17 April 2011

  Jag är så välsignad att ha dig som min syster. Vilken förmån att se dig växa upp och bli en sådan vacker Guds dotter. Du höjer upp en vacker familj till Herren

 25. Michelle A.
  08:56 den 18 Juli 2011

  Syd-Så glad att jag äntligen har en chans att läsa din berättelse. Vilken fantastisk bana din moderskap har tagit. Dina barn är vackra! Jag är både en adopterad och en adoptivmor och tror helt att barn inte alltid kan komma det sätt vi förväntar dem också. Det är inte hur de kommer in i denna värld som är viktigt. Du är fantastisk Syd!

 26. Sabrina
  05:00 den 5 augusti 2011

  Denna berättelse fick mig att gråta. Det är så underbart att höra historier som denna. Min mamma är en socialt arbete regissör, ​​och det är så sällsynt att få familjer som vill adoptera många barn, särskilt om olika bakgrunder. Jag beklagar att Sydney inte kunde få egna barn, när hon ville, men hon välsignar livet för dessa barn varje dag, och jag beundrar henne för hennes mod och kärlek.

 27. Nancy
  02:17 den 24 Aug 2011

  Öppen adoption är så mycket friskare än sluten. Jag gav min lilla flicka upp för 27 år sedan. Jag har aldrig träffat familjen. Jag fick skicka ett brev med mitt barn, och familjen skrev slags "formulär" tackbrev tillbaka. Jag skulle ha gett vad som helst för någon godbit av information som låter mig veta att hon var trygg och glad. Jag är ganska säker på att de glömde bort mig och låtsades att jag inte existerar. Tack, tack, tack för att hedra de birthmoms för dina barn och ta hand om dem också!

 28. Sheryl
  09:58 den 26 augusti, 2012

  Syd,
  Din berättelse är så rörande. Jag har hört flera delar av din berättelse, men det är så underbart, jag är glad att höra det i fullbordan. Vi är alla förvaltare av våra barn, oavsett hur de kommer till oss. Gordon B Hinkely förmanade gång att vi alltid komma ihåg att "våra" barn är vår himmelske Faders, att han inte har avstått från sina rättigheter till dem, och så vi bör behandla dem med respekt och kärlek. ÄLSKA den här intervjun. Tack för att du gör det!

Lämna ett svar

SEO Drivs av platina SEO från Techblissonline