18 juli, 2011 av admin

5 kommentarer

Snapshot Stående: Merinda Cutler

Snapshot Stående: Merinda Cutler

Austin, TX, 18 juli 2011

Första gången jag insåg att min himmelske Fader älskade mig var när ...

... Jag var i college, gå klasser under sommaren sikt när campus var tyst, långsammare, och lite ensam. I den extra tid på mitt eget, började jag undra om allt jag hade fått lära mig hela mitt liv var verkligen sant, eller om jag bara blivit hjärntvättad. Jag undrade om det fanns en gud alls.

Jag bestämde mig för att ta det till Herren i bön. Jag lägger min ryggsäck på en sen eftermiddag, och leds upp till bergen i närheten av min sovsal. Jag kommer ihåg att sitta på en sten och bara be hårdare än jag någonsin hade bett, ber Gud om han verkligen är där, vädjade om någon form av tecken som skulle vara obestridligt.

Plötsligt tittade jag upp från min bön, känna hopplöshet, att se solen dopp ner över horisonten, med ljust härligt strömmande in i mina ögon. Tårarna strömmade ner mitt ansikte när jag insåg att jag hade skickats ett mirakulöst tecken jag kunde förstå. Jag visste i det ögonblicket som jag hade alltid vetat, och hade känt sig om och om igen, men hade nyligen kommit att tvivla. Han lever, och inte bara det, men han känner mig personligen och ville att jag skulle veta utan tvivel att han hörde min bön.

För pricken, jag råkade ha en kamera med mig den kvällen. Så jag knäppte en snabb bild av denna uppfattning, ifall jag kanske tvivlar på sanningen om mina erfarenheter i framtiden. För år som foto satt fast på min anslagstavla, som ett kärleksbrev från min himmelske Fader, som påminner mig om vår intima rendezvous under min säsong av tvivel.

Jag har inte så härlig solnedgång foto anymore-du måste bara ta mitt ord för det. Det är nog någonstans i mina filer eller lådor, blandade med andra kärleksbrev från min Skapare-ultraljud bilder, skrift och resetidskrifter, hårlockar från mitt barns första hårklippning, frön sparade från min trädgård, överlevde tragedier. Men de kärleksbrev fortsätta att komma, både konkret och flyktigt-i en blick från min kärlek, förbund förnyas, en explosion av uppenbarelse, en stickande känsla från topp till tå, ett lugn bland dagens storm.

Jag är full av tacksamhet för det första glimt av härligheten vid horisonten år sedan. Det lärde mig vad man ska leta efter i all ära (och sot) som väntade på mig i livet.

Photos by Natalie Portugal .

Har du en berättelse du vill dela med dig? Lär dig att skicka in din egen Snapshot Porträtt här .

5 kommentarer

 1. Margaret [Tidningar] Maurice
  18:34 den 18 Juli 2011

  Vilket vackert poetiskt inlägg. Tack för att dela.

 2. Såsom Sistas i Zion
  11:55 den 19 juli 2011

  Vackert! Vi älskar hur du kallar dem "Kärleksbrev från min Skapare."

 3. Mode
  10:56 den 20 juli 2011

  Det är vackert Mindy! I våra dagar i Chipman, jag beundrade ditt självförtroende. Du verkade alltid veta vem du var och vad du ville ha ut av livet. Din berättelse är så vackert skrivet. Grattis.

 4. Melloney
  10:17 den 31 jul 2011

  Gee wliilrkes, det är en så stor post!

 5. Allyson Gurney
  10:38 den 26 juli, 2013

  Wow, Mindy,

  Jag är din mamma och jag visste inte ens om det här förrän nu 24 juli i Tyskland. Som en mamma jag känner att jag har ibland missat de vackraste sakerna med mina barn - för säker på dig.
  VILKEN UNDERBAR BILD AV DIG!

Lämna ett svar

SEO Drivs av platina SEO från Techblissonline