21 september 2011 av admin

16 Kommentarer

Okonventionella Miracles

Okonventionella Miracles

Lindsey Redfern

En snabbtitt
När Lindsey Redfern och hennes man fick veta att de skulle aldrig kunna bära sina egna barn, undrade Lindsey varför hon nekas möjlighet att vara medskapare med sin himmelske Fader. Men på grund av makens yrkeserfarenhet och ett antal mirakel på vägen, upptäckte Lindsey glädjeämnen och utmaningar öppen adoption och nu hjälper andra att navigera samma väg.

Berätta hur du fick ett vittnesbörd för antagande.

Jag har känt av min man, Josh, eftersom vi var i högstadiet, och vi gifte oss på college. Josh var att få sin magisterexamen i socialt arbete, och på denna punkt vi hade varit gifta i fyra år och hade försökt att få barn för två men inte ha någon framgång. Josh fick en praktikplats på östkusten med en adoptionsbyrå, och såg mirakel sker från alla håll och hade en djup utbildning som jag inte fick i ämnet. Han delade bitar, men många av de erfarenheter var konfidentiella så att han inte kunde komma in på detaljer.

Vi kom hem från denna praktik och gjorde vissa fertilitetsundersökning, och jag kommer ihåg att vara nervös om resultatet men tänkte att det måste finnas någon form av medicin eller lösningen och voila - allt skulle fungera bra. Folk har gjort barn i århundraden - de måste kunna lösa infertilitet nu med alla moderna mediciner, eller hur?


Vår läkare satt oss i skrivsalen och gav oss våra resultat tillsammans - hon berättade några av mina hormonnivåer var lite wonky, och berättade för min man att han hade några frågor också, så tillsammans dessa frågor innebar att det fanns noll chans - Trots medicinska ingrepp - för att vi ska kunna skapa liv.

Jag var ganska chockad. Jag kände mig så dålig för att läkare som fick komma in och ge oss nyheter. Där var vi, äldre BYU grad studenter, i Provo, vilket kändes som barnet fatt huvudstad i världen. Jag är säker på att läkaren kändes hemskt. När det sjunkit in, jag började gråta och jag frågade: "Nå, vad ska vi göra?" Läkaren vände sig till mig - jag fortfarande få känslomässigt om det, och det var år sedan - och sa, "Du måste be. "Vem vet varför hon sa att - hon förmodligen inte fick säga det - men det gjorde ett intryck på mig.

Vi gick ut ur läkarmottagningen helt förkrossad, undrar "Varför är vi här på jorden, om vi inte kan göra en familj?" Vi stod på parkeringen och snyftade och sedan körde hem. Jag ringde min mamma och min mor-in-law och berättade för dem vad som hände och de grät med oss. Vi var slut när vi kom hem och försökte göra lite forskning om andra medicinska alternativ. Jag minns att vi skulle dumt planerat att åka till middag på natten med tre andra par, som alla väntade, så jag är säker på att det var en besvärlig middag för dem när vi låter dem veta vad som pågår.

Vi visste inte vad de ska göra. Josh har inte närma antagandet frågan ännu, men han fick lite information från lokala myndigheter och bara råkade lämna ut dem runt huset medan han var på jobbet. Jag var inte på den punkten ännu, var inte redo att tänka på det - men han var, eftersom han hade haft den erfarenheten med praktik.

Jag hade fått höra hela mitt liv - i templet, i Unga kvinnor, växer upp - att vara mamma är den högsta kallelse, och att föda och fostra barn är en gåva som Herren ger kvinnor. Jag fick veta att jag hade tillbringat hela mitt liv förbereder sig för att vara en mamma och att det fanns ingenting viktigare än att ha en rättfärdig familj som kan vara med dig i nästa liv. Allt jag kunde tänka var nu, varför jag? Om det är vad jag ville göra, varför skulle vår himmelske Fader förneka det? Varför skulle han inte låta Josh och jag upplever att bli medskapare med honom? Självklart behöver du inte vara värdig att bli föräldrar, det finns massor av hemska föräldrar där ute - vad som var fel med oss? Jag har tur att jag fick aldrig in i "Varför är Gud straffar oss?" Sinne ram eftersom de är riktigt mörka tankar, men himmelske Fader vet jag inte vill straffa sina barn - Han vill välsigna dem.

Vi kämpade och mina svärföräldrar kom på besök. Min far-i-lag gav mig en kraftfull välsignelse; min man gav mig en välsignelse - Jag minns min far berättade för mig, "Du får så många välsignelser som du kan just nu -. det finns ingen kvot" Jag ifrågasatte hela mitt värde som kvinna och min roll här och hur jag skulle kunna fylla mäta av min skapelse om jag inte kunde ha en familj.

I en av de välsignelser, kände jag min himmelske Fader säga mig, "Lindsey - Ibland skapar jag människor som inte kan få barn, så att det finns hem för mina barn som behöver dem." Det var så djup för mig. Jag hade haft den här idén att jag var bruten - om min man och jag inte kunde föröka sig och ha en biologisk familj, som innebar att jag var mindre än normen - men kommer att inse himmelske Fader skapade mig så sätt skapade min man, veta att vi skulle vara tillsammans och att vi inte kunde skapa liv - det var hans plan hela tiden. Det var ge. Jag har dåliga "infertilitet stunder" där jag tycker fortfarande varför mig, det är inte rättvist, men för det mesta känner jag befogenhet att veta att jag skapades på detta sätt, oavsett orsak.

Varför skulle han inte låta Josh och jag upplever att bli medskapare med honom?

Vi bestämde oss för att undersöka antagandet och hela min persona förändrats. Jag hade varit i en dimma och deprimerad för ett par veckor, men tanken och hoppet om antagande och den kärlek jag redan haft för mina framtida barn och för de framtida födelse mödrar vi skulle arbeta med gav mig hopp och styrka att få ur sängen på morgonen. Jag undervisade grundskolan och de första dagarna efter att ha fått kunde vi inte har barn var grov eftersom jag tittade på barnen hela dagen, men efter att det var riktigt spännande. Jag visste att jag kunde älska ett barn som inte var släkt med mig. När allt var jag undervisar på den tiden, och jag älskade mina elever; de var inte biologiskt relaterade till mig. Jag älskade min man; han är inte relaterade till mig. Jag älskar mina college vänner med hela min själ. Jag kunde älska dessa barn lika mycket även om de inte skulle vara biologiskt relaterade till mig.

Vi gjorde mer forskning och beslutade att prata med vår biskop. Han visste inte varför vi bad att få träffa honom, men vi sa till honom vår plan och att vi skulle undersöka andra medicinska alternativ men också utforska adoption. Vår biskop tittade ner medan vi sade detta, och sedan tittade han direkt på oss och sade: "Nej Herren vill inte att du ska slösa bort dina pengar på andra medicinska procedurer - Han vill att du anta. Jag känner verkligen ombedd att du vet att det finns en ung kvinna där ute som bara fick reda att hon är gravid, och hon är rädd. Du måste börja be för henne. "

Vi bara stirrade på honom. Vi visste att detta var något som vår himmelske Fader kände starkt för oss, så vi gick vidare med adoption. Vi fick bort med en adoptionsbyrå på rekordtid - bara tre eller fyra veckor att få godkänt - och vi gjorde en online-profil med byrån. Sex veckor senare vi valt en ung kvinna i hela landet, som hade fått reda på att hon var gravid ungefär samtidigt som vi talade med vår biskop. Under de kommande sex veckorna som vi blev kär i henne och hela hennes familj; Vi flög ut för att besöka henne, vi fick lära oss allt om henne. Hon spelade även hennes barns hjärtslag på hennes telefon och låt oss lyssna på den under lunchen en dag. Ett par veckor senare fick vi ett telefonsamtal från sin mamma säger till oss att gå ut omedelbart eftersom barnet var på väg. Jag älskar att vår äldste son, Tyson, kan berätta för sina föräldrar var på ett flygplan när han föddes.

Med vår andra, Gavin hade födelse mamma varit en nära vän till min mans bror. De hade hållit kontakten och hade ett samtal om henne att hitta sig själv i en oplanerad graviditet, och min bror-in-law delade vittnesbördet han fått för antagande efter att ha sett oss och ser Tyson antagande utvecklas och möta hans födelse mamma och veta vad vår relation med henne var. På grund av detta prat, vännen såg in öppen adoption och sa: "Det är synd Josh och Lindsey är inte att hoppas att anta igen, för jag skulle verkligen vilja placera med dem."

Jag fick ett telefonsamtal från Josh bror som sade: "Kom ihåg att vän jag hade som var gravid? Hon bestämde sig för att placera barnet för adoption och hon är egentligen bara intresserad av att placera med vår familj. Med dig och Josh. "Vi sa att vi skulle lära känna henne och hennes familj, och det tog bort därifrån.

Nu jobbar vi med en ny födelse mamma som hade läst min blogg under de senaste åren, och när hon befann sig i en oplanerad graviditet hon kallade vissa adoptionsbyråer men ingenting kändes rätt. Sedan lämnade hon en kommentar på min blogg att hon behövde hjälp. Jag skickade henne ett meddelande tillbaka och det snowballed därifrån. Vårt tredje barn bör komma i början av 2012.

Du är uppenbarligen stora förespråkare för öppen adoption - varför är det viktigt för dig, och hur du hjälpa andra familjer genom den processen?

För oss betyder öppen adoption du öppnar ditt hem, hjärta och familj till dina barns biologi. Mina barns "biologiska familjer är en del av vår familj och är alltid välkommen i vårt hem. Om du kontrast som till slutna adoptioner, som var normen och med så sent som för femton år sedan, skulle organen ta hand om allt, till och med skära adoptivföräldrar ansikten av bilder innan du ger dem till de biologiska föräldrarna. Barnet får aldrig veta något om sin biologiska familj annat än ras och höjd och kanske några andra detaljer.

Jag älskar att det förändras nu, eftersom vi i vår religion lägger så mycket vikt vid att känna dina rötter och din släktforskning - Vi har till och med dessa enorma resurser i centrala Salt Lake City för att hjälpa oss att spåra våra linjer. Jag tror att veta var du kom ifrån är så viktigt för din ande, och jag ville det för mina barn. De är mer än välkomna att anta våra biologiska principer, och vi har antagit sina linjer. När vi gör vår släktforskning, vi faktiskt göra en extra uppsättning - vi gör deras biologiska linje och vår biologiska linjen, så deras stamträd är mycket stora. Våra pojkar är förseglade till oss och vi vet i evighet de ska få vara med oss ​​och det är awesome - men jag känner också som att det finns ett samband kan inte förneka inom din DNA och var du kom ifrån. Jag vet inte hur det hela kommer att fungera i den kommande världen, men jag tror att de kommer att vara en del av min familj.

Min man beslutat att göra en karriär förändring och vi öppnade vår egen adoption konsultföretag som ett sätt att hjälpa andra som går igenom adoptionsprocessen. Min man hade alltid dragits till socialt arbete och kändes som det var rätt väg för honom, trots att jag försökte övertyga honom att gå till juridisk fakultet som alla andra i min familj. Han är mycket passionerad och kunniga om vad han gör.

Så vi öppnade detta företag utan att veta att det skulle snöboll in i vad det är nu. Vi arbetar med adoptiv par att hjälpa dem att få en bra upplevelse, oavsett om det är med en byrå eller en privat adoption. Vi har också arbetat med biologiska föräldrar och adoptivföräldrar i att hjälpa dem räkna ut vad de vill ha ut av en öppen adoption. Det finns en enorm skala på vad exakt öppen adoption kan innebära för föräldrarna, så vi pratar med båda sidor om deras alternativ. Vill de bilder en gång om året; vill de besöka ett par gånger i månaden - det kommer att göra båda sidor nöjda?

Vilka utmaningar har ni upplevt med öppen adoption?

Våra barn är unga (åldrarna tre och fyra, plus ett på väg). Barnen har inte haft några problem hittills - adoption var aldrig en stor uppenbarelse för dem eftersom vi har varit så öppen om det, och det är normalt för dem. Båda pojkarna har en inramad bild av deras födelse mamma i deras rum. De har en låda med brev och bilder och klippböcker. Men, eftersom öppen adoption är bara en annan typ av relation, naturligtvis har det varit upp-och nedgångar och miscommunications. Vi försöker vara öppna med våra känslor och tillit - i hopp om att den biologiska föräldern har samma kärlek till oss att vi har för dem.

En av våra födelse mammor behövde en paus en gång - hon berättade att hon inte ignorerar oss och hon var inte arg, men hon behövde en paus från oss. Jag frågade om jag fortfarande kunde texten henne och skickar uppmuntrande meddelanden och hon sa att det är bra men hon skulle nog inte svara. Eftersom jag känner henne och älskar henne, trodde jag henne - om vi inte har den öppen linje för kommunikation, som kan vara svårt. Jag skulle kunna tro att hon verkligen var arg på oss, eller misstolka hennes ord och tror att hon beklagar hennes beslut eller något annat - men i verkligheten, hon sörjer. Hon har gjort fred med hennes beslut, men hon sörjer hur andra ser henne.

Jag skulle kunna tro att hon verkligen var arg på oss, eller misstolka hennes ord och tror att hon beklagar hennes beslut eller något annat - men i verkligheten, hon sörjer.

När Tyson födelse mamma först placerade honom med oss, hon hade vänner som inte håller med hennes beslut att placera honom för antagande. På Mors dag för några år sedan, hennes vänner iscensatt en intervention och sa till henne att hon var en hemsk mamma för att ge honom. Eftersom hon visste att hon kunde lita på oss och att vi älskade henne villkorslöst, kände hon bekväm att ringa oss och förklara vad som pågår. Hennes vänner förstod inte öppen adoption och hur det är nu. Den typen av grejer är svårt att höra eftersom jag hatar att hon skadar, men jag är glad att hon känner sig tillräckligt nära för oss att hon kan vara ärlig mot oss.

Hur har din blogg, The R House, påverkade upplevelsen med adoption?

Jag älskar att skriva; Jag har alltid älskat att skriva, eftersom jag var i grundskolan. Mina föräldrar undertecknade upp mig för att skriva läger under sommaren.

R House blogg tekniskt inleddes 2006, men idén kom år 2000 när jag bodde med mina bästa vänner på college i en gammal 1920-talet hus. Min kära vän Laura beslutat att namnge alla hus på vår gata - och vi namngav vårt hus R House. Alla rumskamrater och jag började samla jätten R: s som vi skulle använda för att dekorera hela huset.

Så småningom alla rumskamrater gifte, och jag var den enda att sluta med ett efternamn som började med R - så jag ärvde R talet. Jag gick för att besöka en av rumskamrater några år senare i Chicago - hon var en ganska skicklig författare och jag beundrade henne. Hon ställer in en blogg för mig och sa, "Du kan kalla det R hus för gamla tiden skull", så för det första året höll jag den här bloggen för de college roomies som hade bott i den ursprungliga R huset och de var de enda de som skulle läsa och kommentera.

Då min man och jag fick reda på att vi inte kunde få barn biologiskt, så jag skrev lite om det och många människor började kommentera. När vi beslutade att ta antagandet vägen för vår familj, fler människor började läsa och undrar om det.

När vi valdes av min äldste sons födelse mor som är hans föräldrar, skrev jag om dessa känslor och hur intensivt de var. Jag verkligen få ett vittnesbörd om antagande och fler människor kan relatera till det. Vi började att ha några hakar med hans antagande och jag antar att alla gillar att titta på ett tåg vrak, för som jag skrev om de problem som vi har jag också fick fler och fler läsare och de har bara hålls kommer. Det har varit riktigt snyggt att titta på denna gemenskap växa organiskt - det var inte avsedd att vara ett företag eller något, det bara började med att resa till Chicago.

Genom din blogg, du har varit avgörande för att hjälpa andra familjer anta barn. Hur gick det till?

Jag tror på att betala den framåt. För mig, det är denna mentalitet som adoptivföräldrar par är konkurrens om varandra, men som jag ser det, är det inte en ras eller ett företag - det är en familj. För mig är adoption handlar om en blivande mamma som beslutar om en adoption planen och får välja det liv hon vill för barnet. Hon plockar vad föräldrarna gör, var de bor, där barnet får plats i familjen - hon kan utforma det liv hon vill för sitt barn. Varje adoptiv mom är olika och vill olika saker. Jag kan inte se andra par som konkurrens - de vill vara föräldrar och har sina egna speciella förutsättningar.

Jag har platser på min blogg där folk kan lägga in länkar till deras online resebyrå profiler eller adoption bloggar för att dela information lättare. Jag har att ge artiklar och resurser för medlemmar av alla sidor av adoption. Jag antar, dessa är vägar jag känner att jag kan betala den framåt och hjälpa andra föräldrar som hoppas att anta.

När vi startade vår konsultverksamhet, det första vi gjorde var att bjuda in ett tiotal vänner över som var födelse mammor. Några hade placerat barn för adoption ett par månader innan, några ett par år tidigare - vi fick tillsammans och pratade om vad de såg i adoptivföräldrar. De gav oss tips om saker som de ville och inte ville från att titta på potentiella föräldrar, och det är något vi delar med våra kunder nu. Vad fångar deras uppmärksamhet och vad som inte gör det, hur du verkligen kan presentera dig själv på bästa sätt.

Om jag befann mig i en oplanerad graviditet och sätta ihop en adoption plan för mitt barn, skulle jag vilja veta vad de potentiella adoptivföräldrar ser ut - hur de ser ut på en vanlig dag, när de är inte alla framträder upp. Jag vill att den verkliga dem, inte en polerad version. En blogg är foto tungt, och jag är en visuell person, så mitt antagande blogg är foto tungt. Jag uppmuntrar andra adoptivfamiljer att ha massor av bilder - inte bara stillbilder, utan bilder som berättar om din familj, dina djur, din släkt.

Tror du att adoptivföräldrarna möter stigma i kyrkan?

Jag växte upp i ett mycket varierande område utanför Washington, DC, i norra Virginia. Det föll mig förrän år efter att jag hade flyttat att jag hade massor av vänner som växer upp som hade varit trans rasistiskt antogs - de var en annan ras än sina föräldrar - och det aldrig slagit mig att de var adoptiv familjer. Jag vet inte om det beror på att jag växte upp i en stor smältdegel av kulturer och raser, eller om Herren förberedde mig, men jag bara alltid trott att det var ingen stor sak. Jag insåg att jag hade varit i Unga kvinnor och alla genom kyrkan växer upp med flera raser familjer. Även senare, när vi ta reda på om infertilitet, jag trodde jag visste inte vem som helst att vända sig till för att få råd som var en adoptivfamilj, men jag insåg att jag faktiskt visste mycket.

Under hela Bibeln, det finns kvinnor som drabbats igenom infertilitet - Hannah och Sarah och andra hörnpelarna i vår religion - och de bad och hade tillräckligt med tro och så småningom kunde bli gravida. Jag har haft folk som står mig nära, och även en del människor jag inte nära, berätta för mig att om jag hade mer tro, skulle jag kunna bli gravid. Folk säger saker under täckmantel av "Jag försöker bara hjälpa till," men egentligen vad de säger till mig är att hur min familj var och bildas räcker inte.

För mig, tro och mirakel ÄR där. Mirakel är i upplevelsen vi hade med vår biskop den dagen, hur jag har känt i templet, de känslor jag har när jag delar vår historia och med nu, fem år senare. De mirakel är där när jag ser in i ansiktet på min childen. Tron lär inte MIN kommer att ske, men himmelske Faders vilja. Min plan för min familj kanske inte är vad min Faders plan för min familj är. Och när jag inser att jag kan släppa taget och låta honom berätta vad hans plan är, då kan jag bli av med min sorg och vara glad.

Jag tror att det är sant för oss alla i alla situationer. Om din plan för ditt liv vänder ut annorlunda än vår himmelske Faders plan, och du försöker upptäcka vad vår himmelske Faders plan för dig är, kommer livet att bli lättare och smidigare.

Jag tror att vi ibland, som LDS människor, är så rotad i tron ​​att vi har haft sedan vår föregångare anor som vi glömmer att öppna ögonen och inse vårt sätt att tänka ett mirakel ska utvecklas är inte rätt sätt att undret har att hända. Dessa människor som säger sårande saker förstår inte att jag fick ett mirakel - undret var att det finns tre kvinnor på denna planet som blev gravid och bestämde att de skulle sätta sig åt sidan och har sitt barn och sedan placera den baby med min make och mig. Det är ett mirakel. Ibland verkar det som mer av ett mirakel än befruktningen till mig.

Miraklet var att det finns tre kvinnor på denna planet som blev gravid och bestämde att de skulle sätta sig åt sidan och har sitt barn och sedan placera det barnet med min man och mig. Det är ett mirakel.

Jag väljer att ha en positiv synvinkel om adoption och infertilitet. Det betyder inte att det inte finns hårda saker om det - det finns hårda saker om det. Men jag tror att Herren har bett oss och förväntar oss att ta de prövningar vi ges och förvandla dem till något vackert. Han säger i Jesaja att han ger skönhet för aska; ur elden och smärta i mitt infertilitet och från dessa kämpande blivande mammor i en oplanerad graviditet - som väljer heartbreak för sig själva när de placerar barnet med oss ​​- av allt att smärta kan komma skönhet.

En snabbtitt

Lindsey Redfern


Plats: West Jordan, Utah

Ålder: 32

Civilstånd: Gift sedan 2002

Barn: 2 barn, båda antogs, åldrar 3 och 4 ... och en på väg planerad att anlända i februari.

Yrke: MommyCast s Community Manager, Blogger, delägare i R House Couture smycken, mamma

Skolor Deltog: BYU

Favorit Hymn: "Var kan jag finna frid?"

På webben: www.therhouse.com och www.therhouse.etsy.com

Intervju av Lyndsey Payzant Wells . Foton av Shadetree Studios och Kim Orlandini .

16 Kommentarer

 1. Lyndsey Wells
  11:43 den 21 september, 2011

  Jag älskade intervjua Lindsey - hon har en sådan trogen och fördomsfri perspektiv mot den väg hennes liv har tagit. Jag tror att hennes berättelse är en inspiration för alla som står inför besvikelse eller rättegångar. Oppositionen är en del av livet - vi bör fokusera på det goda, i stället för att älta det som vi inte har.

 2. Christine Anderson
  13:10 den 21 September, 2011

  Tack för visat mirakel genom adoption. Lindsey är en kär vän och verkligen ett mirakel i mitt liv.

 3. Caryn P.
  13:10 den 21 September, 2011

  Wow. Vilken fantastisk berättelse om tro och perspektiv. Lindseys fick det rätt: bara för att vårt liv kanske inte kakmått perfekt, betyder inte att vi ska bortse från den. I stället anamma den plan som är skräddarsydd för oss. Jag älskar det. Tack för att dela en sådan inspiration och insikt.

 4. Tiffany
  01:27 den 21 September, 2011

  Tack, Lindsey för att dela ditt vittnesbörd med oss! Du är en fantastisk, stark kvinna, och jag är så tacksam för att du vet! :) Barn är mirakel, oavsett vilken rutt de tar in i våra familjer och hjärtan.

 5. Sarah Cook
  13:30 den 21 September, 2011

  Vilken fantastisk och inspirerande berättelse om tro!

 6. Erin McKay
  14:41 den 21 September, 2011

  Linsey, när jag läste något heller skrivit om dig eller från din egen penna, blir min hals väldigt tight och jag måste slå tillbaka tårarna. Ditt vittnesbörd är så kraftfull. Du är verkligen en gåva. Tack för att du alltid är ett sådant exempel för mig :)
  XO
  Erin

 7. Becca
  14:58 den 21 September, 2011

  ÄLSKADE, ÄLSKADE, ÄLSKADE här intervjun !! Bra jobb!

 8. Maren
  03:23 den 21 September, 2011

  Älskade det!
  Jag har aldrig mailade Lindsey detta men när min man och jag var på väg igenom testfasen med infertilitet jag hade blogg hoppade och hamnade på The R House blogg. Jag var fast. Deras berättelse var en faktor i mig uppfostra adoption till min man. Läsa sin historia och ser den passion henne och Josh har för antagande var precis vad vi behövde. När det var dags att sätta våra pengar mot en sannolikt misslyckad IVF eller adoption valet var en något enkelt. Tack för att du Lindsey för att dela allt du gör. Du är en inspiration.

 9. Hösten
  17:37 den 21 September, 2011

  Jag tyckte om att läsa det här. Mina syskon och jag är alla antagna. Vi har haft både mycket negativa (och extrema) situationer och även positiva upplevelser.

  Jag tycker de aspekter som ibland för att ha en öppen adoption med andra familjemedlemmar, men jag känner mig inte som min biologiska mamma någonsin fått den mentala och känslomässig läkning hon behövde och det har lagt en hel del dramatik till mitt liv.

  Tack för att dela din berättelse :)

 10. Christie
  19:30 den 21 September, 2011

  Jag är en födelse mamma till 5 år, och är nu gift sig i templet med 2 barn på egen hand. Jag är så tacksam för min adoptiv familj och för den kärlek de har för mig och min son. Dess en mycket öppen adoption - Jag ser min son mycket, han vet vem jag är och vet min familj och mina barn. Han kommer alltid att veta hur han kom att vara i sin familj och hur speciell han är på grund av det. Jag såg i det här inlägget att du nu har hört med födelse mödrar - Jag skulle vilja ge några råd om jag kunde. Vänligen hjälpa dessa mammor vet att det finns ett liv efter sorgen. Jag hade så svårt att acceptera att en människa någonsin skulle älska mig efter det som hände, och att ingen människa skulle kunna se förbi det. Jag kände mig som jag inte förtjänar det. När jag träffade min man ett år efter placeringen, hjälpte jag han mig hur vad jag hade gjort (placera barnet) fick honom att älska mig mer eftersom han såg att jag skulle göra något för mina barn och hur mycket jag kunde älska.
  Tack så mycket för din underbara berättelse. Jag älskar det du gör, och hur mycket du är främja öppna adoptioner. Jag har fått höra att jag var en dålig mamma för att vilja kontakt med mitt barn (Jag har också fått höra att jag är en dålig mamma för att släppa mitt barn i första hand - men jag tror att det slog mig hårdare när jag fick höra att jag var en dålig mor och självisk för att vilja kontakt med honom.) Men min adoptivfamilj älskar mig så mycket att jag inte kunde tvivla på deras önskan för mig att vara i hans liv och hans familj. Jag är mer tacksam för dem varje gång jag ser honom. Tack så mycket igen. Du är verkligen välsignade och har verkligen välsignade så många liv!

 11. Annica
  08:38 den 21 September, 2011

  Lindsey, jag älskade den här artikeln. Mina kamp med infertilitet var mycket lik din. Det är så skönt att veta att andra människor har gått igenom vad du har. Jag är så glad för dig och Josh med din nya lilla mirakel kommer snart !! Du är fantastiska exempel på tro och stor adoptionsspråkar och jag älskar det !! Tack för att dela !!
  Josh var vår handläggare i vårt antagande av vår söta lilla Amelia. Han var tålmodig och kärleksfull att hantera mig när jag var på mitt förstånd slut med vår infertilitet och misslyckats adoption. Jag var skeptisk och bitter och han hjälpte mig att känna tröst och hoppfull igen. Jag är så tacksam för miraklet för antagande i våra liv. Jag älskar att dela vår historia med andra, och jag älskar att tala på skolor med våra döttrar födelse mamma till tonåringar om adoption. Håll dela jag gärna höra den !!!

 12. cynthia
  09:21 den 21 September, 2011

  Jag är så glad och tacksam att jag hittade den här artikeln och hittade din blogg. Jag har kämpat med känslor av att vara en castoff eller missanpassad på grund av att ha infertilitet, speciellt i lds kulturen. även om vi hade så småningom ett mirakel biologiskt, jag har fortfarande de mycket verkliga känslor. som du har sagt "infertilitet ögonblick" händer. vi har varit fosterföräldrar för 4 år nu, och vi skulle kunna anta en son genom detta program. Jag kommer att följa ditt bloggande religiöst, och jag är så tacksam (genom tårarna) som du har berört mig och min själ. Jag ser fram emot att läsa mer om dig och din vackra familj. Tack för att du är en så stark kvinna, dela dina högst personliga tankar och känslor för att hjälpa andra är verkligen en välsignelse för oss, och jag är säker på att du kommer att få många också. hålla det kommer.

 13. Sonja
  10:14 den 21 september, 2011

  Tack så mycket för att dela din vackra blogg. Du är verkligen en mycket speciell dam. Du har en vacker familj.
  Jag gratisprogrammen önskar att du kunde skicka det i Ensign. Att vara en kyrka medlem livet kan vara mycket svårt om du inte har barn och som en kvinna som kan vara så hurtfull. Orden du skrev är så sant och speciellt och jag önskar gratisprogrammen du kunde berätta för hela världen om det.
  Tack för att du delar

 14. Kim
  22:22 den 21 september, 2011

  Tack så mycket för att inspirera meddelande! Min man och jag antog vår äldsta son och jag måste säga att vi har den bästa relationen med vår födelse mamma (Christie, som skrivit tidigare!). Jag kommer alltid att minnas att träffa henne för första gången och som har den starkaste känslan av att vi redan kände varandra. Jag älskar att syftet med adoption är inte bara för de här söta små barn att beseglas till familjer, men för biologiska föräldrar samt att få möjlighet att få samma löfte. En av våra mest speciella dagar gick till templet med vår födelse mamma och se henne förseglas med en otrolig man. Vilken välsignelse adoption är. Ni gör ett otroligt och viktigt arbete !!

  Tack,
  Kim

 15. Jen
  10:04 den 24 september 2011

  Tack för att du delar din historia. Jag befann mig i tårar först på hur det måste ha känts som att höra nyheten att du inte kunde reproducera sedan glädjetårar från din tro, ditt perspektiv och se bilder på din vackra familj. Jag vet att dina ord kommer att hjälpa andra som kämpar med samma frågor finna frid, glädje och kärlek i antagandet. Grattis på tillägg till din familj som kommer i februari!

 16. Jenn C.
  12:41 den 13 oktober 2011

  Linds - Jag älskar dig och älskar din älskling familj. Tack för att vara en så stark person och för ditt vittnesbörd.

  xoxoxo

Lämna ett svar

SEO Drivs av platina SEO från Techblissonline